Brezilya Grand Prix’si İçin Hazırlıklar Başladı

YARIŞIN DETAYLARI

Brezilya’nın Sao Paulo kentinde bulunan 4,3 kilometrelik Autodromo Jose Carlos Pace Pisti’nde gerçekleşecek olan yarış, toplamda 71 tur üzerinden düzenlenecek. Sıralama turları yarın TSİ 21.00’de, yarış ise 3 Kasım Pazar günü TSİ 20.00’de başlayacak.

PİLOTLARIN PERFORMANSI

F1 2023 sezonunda düzenlenen 7 yarışta, Max Verstappen öne çıkıyor ve liderlik koltuğunda oturuyor. Lando Norris ve Charles Leclerc yarışları 3 kez podyumda tamamladı. Lewis Hamilton, Oscar Piastri ve Carlos Sainz ise 2’şer kez podyumun zirvesine çıkmayı başardı. George Russell ise bir defa podyumda yer aldı. Brezilya Grand Prix’si öncesi pilotlar ve takımlar klasmanında ilk 5 sıranın durumu şu şekilde:

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Amed Sportif Faaliyetler Süper Lig İle Yan Yana

Amed Sportif Faaliyetler, 1. Lig'deki son maçında Iğdır FK'ya karşı galip gelirse, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselebilecek.

Trabzonspor’un Felipe Augusto İle Deplasman Performansı

Trabzonspor'un 22 yaşındaki forveti Felipe Augusto, bu sezon 31 hafta sonunda 13 gol atarken, bu gollerin 10'unu deplasman maçlarında kaydetti.

Alman Devi Borussia Dortmund Dorgeles Nene İçin Devrede

Fenerbahçe, Salzburg'dan 18 milyon Euro'ya transfer ettiği Dorgeles Nene için 25 milyon Euro talep ediyor. Alman kulübünden resmi bir teklif alındığı bildirildi.

PSG Bayern Münih Maçında Rekorlar Kırıldı

Paris Saint Germain ve Bayern Münih arasında oynanan 5-4'lük UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 9 golle tarihe geçti ve birçok rekor kırdı.

Yasin Kol’un Dev Derbi Performansı Değerlendirildi

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde görev yapan hakem Yasin Kol, 8.8 puan alarak "çok iyi/mükemmel" olarak değerlendirildi.