Bursa’da 4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

SON DAKİKA DEPREMİ HAKKINDA BİLGİ

AFAD, yeni bir deprem olayıyla ilgili güncel bilgi verdi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı’nın resmi internet sayfasında yayımlanan verilere göre, Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin 13:43’te gerçekleştiği bildirildi. Sarsıntının derinliği 7,74 kilometre olarak kaydedilirken, deprem çevre illerden de hissedildi.

VALİ’DEN AÇIKLAMA

Bursa Valisi Erol Ayyıldız, depreme dair yaptığı açıklamada, “Bursa ilimizde, merkez üssü Nilüfer ilçemiz olan 4 büyüklüğünde meydana gelen depremde şu ana kadar olumsuzluk bildirilmemiştir.” diyerek herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığını belirtti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçeli Futbolcular Aziz Yıldırım’a Destek Verdi

Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Alex de Souza, yaklaşan başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'a desteğini açıkladı ve sessizliğini nihayet bozdu.

Arda Turan Ve Shakhtar Donetsk Final Hedefini Kaçırdı

Arda Turan yönetimindeki Shakhtar Donetsk, yarı finalde elenerek Avrupa macerasına son verdi.

Sevdiğim Sensin Dizisinde Ayrılık Şoku Yaşanıyor

Sevdiği Sensin dizisi, 4 Haziran Perşembe günü sezon finali yapacak. Ancak dizide bir oyuncunun ayrılacağı açıklandı.

Hakan Safi, Sadettin Saran’la Kongre Sürecini Görüştü

Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi, mevcut başkan Sadettin Saran ile görüşerek kulüp geleceği hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Şebnem Ferah’tan İkinci Konser Müjdesi Geldi

Şebnem Ferah'ın İstanbul konseri için biletler hızla tükendi. Ancak, hayranları için yeni bir konser haberi müjdelendi.