‘Casperlar’ Suç Örgütüne Yönelik 57 Çocuğa Dava

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın Çocuk Suçları Soruşturma Bürosu tarafından gerçekleştirilen bir soruşturma çerçevesinde, ‘Casperlar’ isimli suç örgütüne yönelik Bahçelievler, Bağcılar, Beşiktaş, Beykoz, Çekmeköy, Esenler, Güngören, Kadıköy, Küçükçekmece, Sultanbeyli, Sultangazi ve Şişli ilçeleri ile İzmir’in Çeşme ilçesinde operasyona imza atıldı. Yapılan araştırmalarda, örgütün birçok çocuğu suç faaliyetlerinde kullandığı tespit edildi. Söz konusu soruşturma dahilinde toplam 41 eylemde 66 mağdurun olduğu ve bu eylemler sonucunda 4 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.

68 ŞÜPHELİ İÇİN İDDİANAME HAZIRLANDI

Hazırlanan iddianamede, şüphelilerin ‘suç işlemek amacıyla kurulan suç örgütüne üye olma’, ‘nitelikli yağma’, ‘tasarlayarak kasten öldürme’, ‘kasten öldürme’, ‘tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘ruhsatsız ateşli silah ve mermi bulundurma veya taşıma’ ve ‘sayı ve nitelik bakımından vahim silah veya mermi bulundurma’ suçlarıyla dava ile karşı karşıya kaldığı bildirildi. Ayrıca soruşturma kapsamında 38 çocuğun tutuklu olduğu öğrenildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Tedesco Kante İle Trabzonspor Maçı İcin İlk 11’de

Fenerbahçe'nin yeni transferi N'Golo Kante, Gençlerbirliği maçıyla sahaya çıktı. Teknik direktör Tedesco, Trabzonspor karşılaşmasında Kante'yi ilk 11'de oynatmayı planlıyor.

Beşiktaş’ın Kanat Takviyesi Sezon Sonuna Bırakıldı

Beşiktaş, ocak ayında kanat oyuncusu transferi için birçok isimle görüştü ancak anlaşma sağlayamadı. Takviye çalışmaları sezon sonuna ertelendi ve hedef oyuncu belirlendi.

Türk Kırtasiye Sektörü Global Fuarlarla Güçleniyor

TÜKİD, Nürnberg ve Frankfurt'taki fuarlarla Türk kırtasiye sektörünün ihracatına yönelik global tanıtımını pekiştirerek, uluslararası arenada daha güçlü bir konum elde etti.

Her Erkeğin Dolabında Olması Gereken 5 Parça

Stil sahibi erkekler, gardırobunda hava koşullarına göre kurtarıcı parçalar bulundurur. Şık dış giyim, hem sıcak tutar hem de kişisel tarzı ön plana çıkarır.

Yenilikçi Kanser Projeleri Ödüllendirildi

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı ile Orzax, genç bilim insanlarının kanserle ilgili projelerini ödüllendiren “Sağlıklı Bir Fikrim Var” yarışmasını gerçekleştirdi.