Cem Uzan G.Saray’a başkan adayı oluyor!

Türkiye'de yasaklı olduğu için Fransa'da yaşımına devam eden ünlü işadamı ve siyasetçi Cem Uzan, Galatasaray'la ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu.

Drogba ile karşılaşan ve fotoğraflar paylaşan Uzan, "Allah nasip ederse bir gün Galatasaray Başkanı olarak Şampiyonlar Ligi kupasını getireceğim, söz. Ibra'yı hazırladım, yönetim korktu. Ben ne yapayım. Gelecek seçimlerde Galatasaray Kulübü başkanlığına talip olacağım, Cimbom'a söz." dedi.

Sarı-Kırmızılı taraftarlara yıldız transferi sözünü de veren Cem Uzan, "Benim başkan olduğum Galatasaray'da Drogba emekli, Robben yaşlı kalır. Tüm transferler kendi cebimden ve kendi paramla olacak. Kupalar ise tüm Türkiye'nin. Söz." Yeni hedef Şampiyonlar Ligi, beceremeyecek olanlar çekilsin" mesajını paylaştı.

Cem Uzan, yıllar önce Galatasaray'a transfer olan ve attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Brezilyalı golcü Mario Jardel'i helikopterle Türkiye'ye getirtmişti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Trump’tan Çarpıcı Açıklamalar: İran Savaşına Zorunlu Müdahale

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la ilgili açıklamalarında, "İran savaşı kaçınılmaz hale geldi ve askeri operasyon gerçekleştirmek zorunda kaldım." ifadelerini kullandı.

Kıskanmak Dizisi Yayın Akışından Çıkarıldı

Kıskanmak dizisinin dün akşamki yayını iptal edildi. Başrol oyuncusu Selahattin Paşalı'nın özel hayatıyla ilgili spekülasyonlar gündeme geldi. Ayrıntılar merak konusu.

McVitie’s Milk Chocolate Bisküvi’nin 100. Yılı İstanbul’da Kutlandı

McVitie’s Milk Chocolate Bisküvi, Türkiye'de büyük ilgi gördüğü 100. yılı çeşitli kültürel etkinliklerle kutlandı. Hem Türk hem de İngiliz unsurları etkinlikte yer aldı.

Fintech Çözümleri İşletmelerin Rekabet Gücünü Artırıyor

HORECA gibi birçok sektör, finansal teknolojilerle çalışma yöntemlerini yeniliyor. Pluspay, saha geri bildirimleriyle esnek ödeme sistemleri sunarak inovatif çözümler üretiyor.

Okan Buruk’un Oğlu PFDK’ya Sevk Edildi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na gönderildi.