Christ Inao Oulai Transfer Sorularına Yanıt Verdi

Trabzonspor, Süper Lig’in 24. haftasında konuk ettiği Fatih Karagümrük’ü 3-1’lik skorla mağlup etti. Bordo-mavililerin genç yeteneği Christ Inao Oulai, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

KENDİ PERFORMANSINA ODAKLANIYOR

Oulai, bireysel performansıyla birlikte takımın hedefleri üzerinde yoğunlaştığını belirtti. N’Golo Kante ile kıyaslanmasına yönelik gelen soruya cevap veren Oulai, “Kendisi üst seviye bir oyuncu, herkes ona saygı duyuyor ancak ben kendime ve performansıma odaklanıyorum. Ona bol şans diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili sorulara yanıt veren genç oyuncu, “Ben şu anda Trabzonspor’da oynuyorum. Trabzonspor’un başarısına ve maç kazanmasına odaklanmış durumdayım. Takımla beraber kazanabileceğimiz kadar maç kazanmaya hatta mümkünse bir de lig şampiyonluğu kazanmaya odaklanmış durumdayım. Çok fazla transferi ya da geleceği düşünen, buna odaklanan birisi değilim.” şeklinde konuştu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Zenit ile Kötü Başlangıç Yapan John Duran

Fenerbahçe'den Zenit'e transfer olan John Duran, ilk resmi maçında beklenenin altında bir performans sergileyerek eleştirilerin hedefi oldu.

Beşiktaş’a Hyeon-gyu Oh’tan 50 Milyon TL Gelir

Beşiktaş, Hyeon-gyu Oh'un imza töreninde 50 milyon TL gelir elde etti. Spor kulübü bu etkinlikle finansal açıdan önemli bir kazanç sağladı.

İsrail İran’a Yönelik Hava Saldırısı Başlattı

İran medyası, Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan'ın ABD ve İsrail'in gerçekleştirdiği saldırılardan etkilenmediğini bildirdi.

İsrail’in İran’a Yönelik Saldırısında Gerilim Tırmanıyor

ABD Başkanı, İran'a yönelik saldırının ardından ülkeyi bombalayacaklarını açıkladı ve halkı evlerinden çıkmamaları konusunda uyardı. Tahran'daki liderin saldırı sırasında şehirde olmadığı bildiriliyor.

Bolivya’da Askeri Uçak Kazasında 15 Kişi Hayatını Kaybetti

El Alto'da yeni basılmış banknotları taşıyan askeri uçağın düşmesi sonucu 15 kişi yaşamını yitirdi. Kazanın ardından halkın para toplamak için bölgeye akın ettiği bildirildi.