Çin borsaları çakıldı yetkililer uyardı!

Çin borsaları bugün düşüş yaşarken, Çinli yetkililer yatırımcıların panik havasına kapılmaya başladığı uyarısını yaparak gittikçe daha fazla sayıda firmanın hisselerinin işlemlerini durdurmasıyla beraber piyasaların donma riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Borsalar güne yüzde 8 düşüşle başlamıştı.

Piyasaların kendi isteğine boyun eğmesi konusunda bir haftadan uzun bir süredir çaba gösteren Pekin, satışları durdurabilmek için yeni bir önlem paketi açıklarken, Çin merkez bankası da buna destek vereceğini açıkladı.

Shanghai ve Shenzhen'deki en büyük 300 firmanın listelendiği CSI 300 endeksi sabah işlemlerinde yüzde 4.8 düşerken, Shanghai bileşik endeksi yüzde 3.9 geriledi.

Her iki endeks de piyasaların açılışında yüzde 8'e yaklaşan kayıplarla güne başlamıştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Altın Fiyatlarında Sınırlı Düşüş Eğilimi Başladı

Altın piyasasında gram altın güne 6.823 liradan başlarken, çeyrek ve Cumhuriyet altınlarında da sınırlı bir düşüş gözlemleniyor.

Hürmüz Boğazı Krizi Akaryakıt Fiyatlarını Etkiledi

Orta Doğu'daki ateşkes, petrol fiyatlarını düşürerek akaryakıt fiyatlarında önemli indirimlere yol açtı. Motorinde 12,86 TL, benzinde ise 1,07 TL düşüş gerçekleşti.

Felipe Melo Galatasaray’ın Şampiyonluğuna Güveniyor

Felipe Melo, 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe Stadı'nda elde ettikleri şampiyonluğu hatırlatarak önemli yorumlarda bulundu. Eski Galatasaraylı futbolcu, o anıların unutulmaz olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe’den Marco Asensio’nun Sakatlığı Hakkında Bilgilendirme

Fenerbahçe'de Asensio'nun sol diz ön çapraz bağında gerilme ve ödem meydana geldiği açıklandı.

TAFE Traktör Konya’da Yeni Serisini Tanıtıyor

TAFE Traktör, Konya Tarım Fuarı'nda yeni traktör serisini tanıtarak Türkiye'deki çiftçiler için özel ürünler geliştirme kararlılığını gösterdi ve 100 beygir altı segmentteki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.