Devlet Bahçeli sosyal medyada olay oldu

Elektrik kesintisi ne zaman bitecek sorusu Twitter'ın en çok sorulan sorusu haline geldi.  Teknik inceleme başlatıldığını belirten TEİAŞ yetkilileri sisteme en kısa sürede elektrik verilmesi için çalışıldığını kaydetti.

TEİAŞ yetkilileri, elektrik nakil hatlarında dün saat 10.36'da yaşanan sorun nedeniyle birçok bölgede elektrik kesintisi meydana geldiğini bildirdi. Açıklamada, "Avrupa-Türkiye elektrik hattı bağlantısında kopma nedeniyle ülke genelinde elektrik kesintisi yaşanmaktadır" denildi. 

"BAHÇELİ ÖNCEDEN Mİ TAHMİN ETMİŞ"

Twitter'da özellikle Devlet Bahçeli'nin eski tweetleri yeniden paylaşıldı, Bahçeli'nin 'Gün ışığında karanlığa mahkum edilmekten yorulduk' tweeti retweet rekoruna koşuyor. Bahçeli'nin günler öncesinden attığı bu tweet 'Bahçeli elektrik kesintisini önceden mi tahmin etti' yorumlarına sebep oldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Dursun Özbek Hacıosmanoğlu Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile son görüşmelerini paylaşıp, önemli bir çağrıda bulundu.

Marmara Cezaevi’nde Yargılama Görüntüleri Sızdırıldı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Marmara Cezaevi'nde duruşma salonu görüntülerinin sosyal medyada paylaşımıyla ilgili soruşturma başlattı.

Yüksek Miktarlı Para Hareketlerine Şeffaflık Getiriliyor

Yeni bir düzenleme ile IBAN ile yapılan yüksek tutarlı para transferleri daha sıkı denetim altına alınacak. Uygulama 15 Mart'tan itibaren başlayacak.

İran Devrim Muhafızları Komutanı İsmail Kaani Açıklama Yaptı

İran'ın Bağdat Büyükelçisi, İsmail Kaani'nin savaşı doğrudan yönettiğini belirterek, onun durumuna dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Uğur Şahin ve Özlem Türeci BioNTech’ten Ayrılıyor

BioNTech'in kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci, mevcut görevlerini bırakıp yeni bir teknoloji firması kurma kararı aldı.