Doğubayazıt’ta Sınırda Hareketlilik Devam Ediyor

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan Gürbulak Gümrük Kapısı’nda, ABD ve İsrail’in İran’a yönelik başlatmış olduğu operasyonların ardından hareketlilik devam ediyor. Güvenlik önlemleri nedeniyle günlük yolcu geçişleri geçici olarak durdurulmuşken, ticari araç geçişleri kontrollü bir şekilde devam etmektedir.

HERKES SAKİN VE KENDİ İŞİNİN BAŞINDA

Bölgede yaşayan İran vatandaşı Hudadat Mirzezade, İran’ın savaş koşullarına hazırlıklı olduğunu ifade ederek, “Daha önce de saldırılar oldu, bir şey yapamadılar. Herkes sakin ve kendi işinin başında. Kanallarda Tahran’a ciddi şekilde saldırdıklarını gördüm. Biz sekiz yıl Irak’la savaştık ve o dönemde destek aldılar ama her şey yolunda gitti. Şu an herkes yerinde, kimse memleketini terk etmiyor.” şeklinde açıklama yaptı.

HER ZAMAN ÜLKEMİZİN ARKASINDAYIZ

Mirzezade, ülkesine olan bağlılığını vurgulayarak, “O savaşı başlatabilirler ama bitirmek bizim elimizdedir. Biz her zaman ülkemizin arkasındayız ve olmaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İran’da Depolara Saldırı Sonrası Toksik Yağmur Uyarısı

Enerji altyapısını hedef alan ABD ve İsrail'in saldırıları, İran'da dokuzuncu gününe girdi; Tahran ve çevresindeki yakıt depoları ciddi şekilde zarar gördü.

Dron Saldırısında Hayatını Kaybeden Askerler Anıldı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik saldırıların ardından hayatını kaybeden askerlerin cenaze törenine katılarak, ulusun yasını paylaştı.

Göztepe Son 5 Maçta Galibiyet Hasreti Çekiyor

Göztepe, Süper Lig'in 25. haftasına 42 puanla başlarken, son 5 maçında galibiyet almayı başaramadı.

İsrail: Hamaney’in Halefine Açık Hedefimiz Var

ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları 9. gününe ulaşırken, İsrail yetkilileri Hamaney'in haleflerini hedef aldıklarını açıkladı. Olaylarla ilgili anlık güncellemeler sürüyor.

Trenlerde Ek Seferlerle Kapasite Artışı Sağlanacak

Ramazan Bayramı dolayısıyla trenlerde ek seferler ve kapasite artırımı uygulanacak. Yolcuların rahat bir yolculuk yapması hedefleniyor.