En yüksek dördüncü kuleyi yapamadılar

Yapımına 1999 yılında başlanan ve 2007 yılında açılması planlanan 435 metre yüksekliğindeki "Milad Tower"ın inşaatının henüz tamamlanmaması üzerine Tahran yerel yönetimi tarafından kentin en işlek caddelerinden birinin üzerine yerleştirilen tabela, ilgi çekiyor.


İnşaatın hedeflenen günden itibaren ne kadar geciktiğinin gösterildiği elektronik tabelada, ayrıca vatandaşlardan yaşanan gecikme nedeniyle özür dileniyor.

Tamamlandığında Toronto'daki "CN Tower", Moskova'daki "Ostankino Tower" ve Shanghai'daki "Oriental Pearl Tower"in ardından dünyanın 4'üncü yüksek kulesi olma özelliğini taşıyacak "Milad Tower", 154 bin metrekarelik alanda yapılıyor.

Tahran Uluslararası Ticaret ve Kongre Merkezi bünyesindeki komplekste, kule restoran, 5 yıldızlı otel ve teknolojik parkın yanı sıra 27 bin metrekarelik yeşil alan bulunuyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Altın Fiyatlarında Sınırlı Düşüş Eğilimi Başladı

Altın piyasasında gram altın güne 6.823 liradan başlarken, çeyrek ve Cumhuriyet altınlarında da sınırlı bir düşüş gözlemleniyor.

Hürmüz Boğazı Krizi Akaryakıt Fiyatlarını Etkiledi

Orta Doğu'daki ateşkes, petrol fiyatlarını düşürerek akaryakıt fiyatlarında önemli indirimlere yol açtı. Motorinde 12,86 TL, benzinde ise 1,07 TL düşüş gerçekleşti.

Felipe Melo Galatasaray’ın Şampiyonluğuna Güveniyor

Felipe Melo, 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe Stadı'nda elde ettikleri şampiyonluğu hatırlatarak önemli yorumlarda bulundu. Eski Galatasaraylı futbolcu, o anıların unutulmaz olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe’den Marco Asensio’nun Sakatlığı Hakkında Bilgilendirme

Fenerbahçe'de Asensio'nun sol diz ön çapraz bağında gerilme ve ödem meydana geldiği açıklandı.

TAFE Traktör Konya’da Yeni Serisini Tanıtıyor

TAFE Traktör, Konya Tarım Fuarı'nda yeni traktör serisini tanıtarak Türkiye'deki çiftçiler için özel ürünler geliştirme kararlılığını gösterdi ve 100 beygir altı segmentteki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.