Fatih Ürek Son Yolculuğuna Uğurlandı

107 gündür yoğun bakımda süren tedavisi sonucunda sanatçı Fatih Ürek, 59 yaşında yaşamını yitirdi. Bu üzücü haber, hayranlarını ve sanat camiasını derin bir yas atmosferine soktu. Ürek, bugün Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde son kez uğurlanıyor.

CENAZE TÖRENİNE ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Fatih Ürek’in cenaze töreninde, ailesi ve yakın arkadaşları yer aldı. Petek Dinçöz, Demet Akalın, Alişan, Deniz Seki, Yonca Evcimik, Yeliz ve Özlem Yıldız gibi tanınmış isimler, erkenden camide hazır bulunarak veda etti. Ürek’in ablası gözyaşlarına hakim olamazken, Yonca Evcimik de arkadaşının fotoğrafına bakarken duygusal anlar yaşadı. Petek Dinçöz ise, “Acı bir gün benim çocukluğumu bilir söyleyecek bir şey yok” şeklinde duygularını ifade etti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Romanya Futbol Federasyonu Lucescu ile Yolları Ayırdı

Romanya, 2026 Dünya Kupası play-off'unda Türkiye'ye elendikten sonra 80 yaşındaki teknik direktör Lucescu ile yollarını ayırdı. Lucescu dönemi sona erdi.

Galatasaray’dan Gabriel Sara Açıklaması Öncesi Karar

Galatasaray'ın oyuncusu Gabriel Sara, sol ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle Trabzonspor maçında oynatılmayacak. Takım, oyuncunun iyileşmesi için dikkatli bir yaklaşım sergiliyor.

Jailson’un Fenerbahçe Günlerine Dair Çarpıcı İtiraflar

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Jailson, Galatasaray derbisindeki Belhanda ile yaşadığı tartışmayı değerlendirerek, o anı gurur verici bulmadığını ve pişmanlık duyduğunu ifade etti.

Fenerbahçe’de Skriniar Derbi Öncesi Takıma Döndü

Fenerbahçe'nin Slovak futbolcusu Milan Skriniar, Beşiktaş derbisi öncesi yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışarak, maçta oynama ihtimali artırdı.

Mecliste Kıymetli Taşlara ÖTV Düzenlemesi Çekildi

Torba yasa teklifinin 12'nci maddesi, kıymetli taşlar için öngörülen ÖTV düzenlemesi, TBMM Genel Kurulu'ndaki görüşmeler sonucunda metinden çıkarıldı.