Fenerbahçe Camiası Bu Konuyu Tartışıyor

FUTBOLDA HAREKETLİ GÜNDEM

Fenerbahçe, bir taraftan seçim çalışmaları sürerken diğer taraftan transfer ve yeni teknik direktör arayışlarıyla yoğun bir gündem yaşıyor. Sarı-Lacivertliler, sık sık yaşanan sıcak gelişmelerle dikkat çekiyor. Bu gelişmeler arasında Aykut Kocaman ve Volkan Demirel öne çıkıyor. Başkan Ali Koç, ardı ardına yaptığı transferlerle takımın güçlenmesi için çaba gösterirken, yeni teknik direktör konusunda da nihai karara yaklaşmış durumda.

OLAĞANÜSTÜ KURUL VE ADAYLAR

Fenerbahçe’de, gözler olağanüstü genel kurulda ve başkanlığı hedefleyen adaylara çevrilmiş durumda. Bu süreçte başkanlık için aday olan Sadettin Saran, teknik direktörlük pozisyonu için Portekizli Sergio Conceiçao ile anlaşma sağladığını duyurdu. Seçim öncesi yapılan bu açıklama, özellikle camiada hareketlilik oluşturdu ve Sadettin Saran’dan beklenen çarpıcı bir hamle olarak değerlendiriliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bayern Münih’te Boey İçin Ocak Ayrılığı Beklentisi

Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euroya transfer olan Sacha Boey, ocak ayında yeni bir kulübe geçiş yapmayı planlıyor.

Gedson Fernandes İçin 45 Milyon Euro Şartı

Süper Lig'de Beşiktaş'ta parlayan Gedson Fernandes, Spartak Moskova'ya transfer olduktan sonra bonservis bedeli belirlendiği bilgisi Rus medyasında yer aldı.

Fenerbahçe Başkanından Sörloth İçin Kesin Talimat

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, futbol direktörü Devin Özek'e Alexander Sörloth'un transferi için gereken tüm çabaların gösterilmesini istedi.

Uyuşturucu İddialarının Merkezinde Sercan Yaşar Var

Türkiye'de ünlüler arasında genişleyen uyuşturucu soruşturması, Ekim'de yapılan operasyonla başladı. Fenomen Sercan Yaşar'ın itirafları sonrası televizyon spikerleri de gözaltına alındı.

Uyuşturucu Soruşturmasında Gözaltına Alınan İsimler Tutuklandı

Türkiye'de medya sektörünü etkileyen soruşturmada, görevden alınan genel yayın yönetmeninin de adının geçtiği dosyada, bir spikerin şok edici ifadeleri gün yüzüne çıktı.