Fenerbahçe Matteo Guendouzi İçin Lazio ile Anlaştı

Fenerbahçe, Süper Lig’de devam eden ara transfer döneminde Anthony Musaba’nın ardından Matteo Guendouzi’yi kadrosuna katmak üzere hazırlık yapıyor.

LAZIO İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Sarı-lacivertlilerin Guendouzi için İtalyan takımı Lazio ile bir anlaşmaya vardığı bildiriliyor. Di Marzio’nun verdiği bilgilere göre, Fenerbahçe, Lazio ile 28+2 milyon euroluk bir bonservis ücreti konusunda anlaşmaya ulaşmış. Guendouzi’nin bu bonservis ücreti ile Fenerbahçe tarihinin en yüksek transferi olacağı ve böylece yeni bir rekor kıracağı ifade ediliyor.

İSTANBUL YOLCUSU

Lazio’nun İtalya Serie A’da 11 Ocak’ta Verona ile oynayacağı maçın ardından Guendouzi’nin Fenerbahçe için İstanbul’a gitmesinin beklendiği belirtiliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Şişli’de Silahlı Kavga: Yoldan Geçen Kadına Mermi Isabet Etti

İstanbul Şişli'de iki kişi arasında çıkan silahlı çatışmada, masum bir kadın vurularak yaralandı. Olay anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

TFF’den Yabancı VAR Uygulaması Hakkında Açıklama

Süper Lig'deki hakem hatalarının gölgesinde, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, yabancı VAR uygulamasının mevcut planlamalarında yer almadığını duyurdu.

Emeklilere ÖTV Muafiyeti İçin Yeni Teklif TBMM’de

Emeklilerin otomobil alımlarında Özel Tüketim Vergisi'nden muaf tutulmalarını amaçlayan bir yasa teklifi Meclis'te görüşülmeye başlandı. Bu durum, emekliler için önemli bir avantaj sunacak.

ABD’nin Michigan Eyaletinde Sinagoga Silahlı Saldırı

Michigan'da bir kişi, aracıyla sinagoga girdi ve ardından silahlı saldırı gerçekleştirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir Elektrik Faciasında Yargı Süreci Derinleşiyor

İzmir'de sokakta elektrik akımına kapılarak ölen iki kişiyle ilgili hapis cezası alan 11 sanık serbest bırakıldı.