Fırat Aydınus çok sürpriz bir karar aldı

Fırat Aydınus, bir dönem Cüneyt Çakır ile birlikte ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil ediyordu. Ancak sezon başında yapılan testleri geçemeyince FIFA kokartı alamadı. Üstüne üstlük Cüneyt Çakır'ın Dünya Kupası'ndaki performansı onu iyice geri plana itti. Buna bir de Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylar eklendi. Aydınus da "Artık yeter" dedi.

Tecrübeli hakem olayların ardından sezon sonunda hakemliği bırakma kararı aldı. Aslında Aydınus'un geçen sezon Eskişehirspor-Fenerbahçe maçında Caner Erkin'i kırmızı kartla attığı maçın ardından da düdüğünü asması gündeme gelmişti.

MİLLET

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Osman Gazi’ye Entegre Edilen MEG Modülü ile Doğal Gaz Akışı Kesintisiz Olacak

Osman Gazi, Türkiye'nin ilk yüzer üretim platformu, Karadeniz'de doğal gaz üretimini artırmak üzere önemli bir adım atarak 2.500 tonluk MEG modülünü entegre etti.

Ergin Ataman’dan Olympiakos Maçına Dair Açıklama

EuroLeague 30. haftasında Yunan derbisinde Olympiakos, Panathinaikos'u 86-80 yenerek galip geldi. Maç sonrasında Ergin Ataman, kaybettikleri için açıklamalarda bulundu.

İsrail’e 151,8 Milyon Dolar Silah Satışı Onaylandı

ABD, Kongre’nin inceleme şartlarını bypass ederek İsrail’e 151,8 milyon dolarlık silah satışına acil durum yetkisiyle onay verdi.

Pakistan’dan Türkiye’ye Açık Destek Açıklaması

Beyaz Saray, ABD ile İran arasındaki saldırıların devam ettiğini ve operasyonun 4 ila 6 hafta içinde sonuçlanmasını öngördüğünü bildirdi. Tümgeneral Abbas Ghumman, Türkiye’ye destek vererek nükleer başlıkların hazır olduğunun altını çizdi.

Akaryakıtta ÖTV Düzenlemesi İle Zam Artışı Sınırlanıyor

ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırılarının ardından yükselen petrol fiyatlarına karşı devreye alınan eşel mobil sistemi, vatandaşları fiyat artışlarından korumaya devam ediyor.