Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Başlama Saati Değişti

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNİN SAATI DEĞİŞTİ

Turkcell Süper Kupa finalinde yarın gerçekleşecek olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin başlama saati değiştirildi. Daha önce 20.30’da başlaması beklenen karşılaşmanın saati öne alındı. TFF, derbinin yeni başlangıç saatinin 18.45 olduğunu açıkladı.

TFF tarafından yapılan resmi açıklamada, “Galatasaray A.Ş. ile Fenerbahçe A.Ş. arasında 10 Ocak Cumartesi günü (yarın) oynanacak Turkcell Süper Kupa 2025 finalinin başlama saatinin meteorolojik değerlendirmeler ve kulüp yetkilileriyle yapılan görüşmelerin ardından değiştirilmesine karar verilmiştir. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda daha önce 20.30’da başlaması planlanan müsabakanın başlangıç saati, İstanbul Valiliğinin yağış ve kuvvetli rüzgara yönelik uyarıları da dikkate alınarak saat 18.45’e çekilmiştir.” şeklinde bilgi verildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Esenyurt Eski Başkanı Ahmet Özer’e Hapis Cezası Verildi

Esenyurt'un eski belediye başkanına terör örgütüne üye olmaktan 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi. Devlet Bahçeli, mahkeme kararını eleştirerek temyiz edilmesi gerektiğini belirtti.

Doğukan Güngör Kızılcık Şerbeti Dizisinden Çıkarıldı

Uyuşturucu soruşturmasında testi pozitif çıkan Doğukan Güngör, 'Kızılcık Şerbeti' dizisinden çıkarıldı. Güngör, yaşanan sürecin acımasızlığını vurgulayarak hataların insana özgü olduğuna dikkat çekti.

Balıkesir Sındırgı’da 5.2 Büyüklüğünde Deprem Gerçekleşti

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Şiddeti çevre illerde de hissedildi, fakat ilk bulgular olumsuz bir durumu işaret etmiyor.

Bakan Bayraktar’dan Akkuyu Açıklaması: Nükleer Enerjiyle Yeni Dönem

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, 2026'da Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nden elektrik üretmeye başlayacaklarını ve yeni projelerle Türkiye'yi nükleer enerji alanında yükselteceklerini açıkladı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den Hapis Ceza Açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in 6 yıl 3 ay hapis cezasını evrensel hukukla çeliştiği ve "Terörsüz Türkiye" hedefine aykırı buldu.