UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE GALATASARAY, MANCHESTER CITY İLE KARŞILAŞIYOR
İngiliz temsilcisi Manchester City ile Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 8. ve son hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. 28 Ocak Çarşamba günü, TSİ 23:00’te Manchester’daki Etihad Stadyumu’nda gerçekleşecek olan bu önemli karşılaşma öncesinde, Galatasaray’ın kamp kadrosu belli oldu.
YUNUS VE SINGO TAKIMDA
Galatasaray, Manchester City maçına çıkmadan önceki antrenmanına gribal enfeksiyon nedeniyle katılamayan Yunus Akgün’ü kadrosuna dahil etti. Kulüp doktoru ve teknik heyetin kararı doğrultusunda milli futbolcu, karşılaşmada görev alacak. Ayrıca, 22 Kasım’daki Gençlerbirliği karşısında sakatlanan Wilfred Singo da takıma döndü ve antrenmanlara katılarak Manchester City maçında yer alacak.
KAMP KADROSU BELLİ OLDU
Galatasaray’ın Manchester City maçının kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Uğurcan Çakır, Ismail Jakobs, Davinson Sanchez, Roland Sallai, Gabriel Sara, Mauro Icardi, Leroy Sane, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Eren Elmalı, Günay Güvenç, İlkay Gündoğan, Ahmed Kutucu, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakcı, Victor Osimhen, Barış Alper Yılmaz, Dağhan Kahraman, Eyüp Karasu, Furkan Koçak, Wilfried Singo, Mario Lemina.
GALATASARAY, MANCHESTER KENTİNE UÇTU
Galatasaray, Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri’nde karşılaşma hazırlıklarını tamamladıktan sonra, İstanbul Havalimanı’ndan özel uçakla Manchester’a hareket etti. Sarı-kırmızılı oyunculardan Mauro Icardi ve Lucas Torreira, havalimanında bekleyen taraftarların imza ve fotoğraf taleplerine yanıt verdi.
then "Add to Home Screen"