Galatasaray, Kaan Ayhan’la Abdülkerim Bardakcı’yla Anlaştı

GALATASARAY TRANSFER HAREKETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Galatasaray, iç transferde sıkı bir şekilde çalışıyor. Kadrosunu Leroy Sane ile güçlendiren sarı-kırmızılı ekip, Nijeryalı golcü Victor Osimhen transferinde de önemli adımlar atıyor. Galatasaray, bu transferde başarıya yaklaşırken, iç transferde iki kritik isimle de sözleşme uzattı.

Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan isimleri, Galatasaray’ın sözleşme uzattığı iki futbolcu oldu. Sarı-kırmızılılar, Abdülkerim Bardakcı’nın sözleşmesini 2027 yılına kadar uzatıldığını belirtti. Ayrıca Kaan Ayhan’ın sözleşmesinin de 2028 yılına kadar uzatıldığı Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ABD Askerlerine Suriye’de Yapılan Saldırıda Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Suriye'de DEAŞ militanının saldırısında 2 ABD askeri ve 1 sivil hayatını kaybetti. Başkan Trump, saldırıya sert yanıt verileceğini duyurdu.

TBMM’de Enerji Bütçesi Görüşmeleri Başladı

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Diyarbakır'da yatay sondajla önemli kaya petrolü rezervi keşfettiklerini ve bu yöntemin bölgede yeni üretim fırsatları sunacağını belirtti.

Rıdvan Dilmen Açıklama Yaptı Galatasaray’ın Başarısında

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 4-1 yendiği maçı analiz ederken Icardi hakkında önemli yorumlarda bulundu.

Salah Geri Dönüş Yaptı ve Rekor Kırdı

Liverpool, Premier Lig’in 16. haftasında Brighton'ı 2-0 mağlup etti. Mohamed Salah, yedekten geldiği maçta ikinci golün asistini yaptı. Ferdi Kadıoğlu ise 90 dakika sahada kaldı.

Galatasaray Antalya’da Fırtınayı Esti

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u 4-1 yenerek puanını 39'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.