Genelkurmay’ın korkulu rüyası

Bu yazı Genelkurmay'ın korkulu rüyasını gözler önüne seriyor. Paşalar hergün bu yazının önünden gelip geçiyorlar: Cep Telefonunun Faydaları… Ancak bu faydalar öyle bildiklerinizden değil… İnsanı Ergenekon Örgütü üyesi yapacak cinsten… Mesela "telefonunuz dinlenebilir, mesajlarınız okunabilir" gibi…

Genelkurmay Başkanlığı hazırladığı afişlerle personelini cep telefonları ile ilgili uyarıyor. "Cep telefonunun faydaları" başlığını taşıyan afişte, personelin ve kurumun güvenliği ile ilgili uyarılar yapılıyor.

"Konuşmalarınız dinlenebilir,
yeriniz belirlenebilir,
hareketleriniz takip edilebilir,
mesajlarınız okunabilir,
istemediğiniz görüntüler kaydedilebilir, bilgisayarınızdaki bilgiler alınabilir,
patlayıcı madde düzenekleri ateşlenebilir."

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Amed Sportif Faaliyetler Süper Lig İle Yan Yana

Amed Sportif Faaliyetler, 1. Lig'deki son maçında Iğdır FK'ya karşı galip gelirse, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselebilecek.

Trabzonspor’un Felipe Augusto İle Deplasman Performansı

Trabzonspor'un 22 yaşındaki forveti Felipe Augusto, bu sezon 31 hafta sonunda 13 gol atarken, bu gollerin 10'unu deplasman maçlarında kaydetti.

Alman Devi Borussia Dortmund Dorgeles Nene İçin Devrede

Fenerbahçe, Salzburg'dan 18 milyon Euro'ya transfer ettiği Dorgeles Nene için 25 milyon Euro talep ediyor. Alman kulübünden resmi bir teklif alındığı bildirildi.

PSG Bayern Münih Maçında Rekorlar Kırıldı

Paris Saint Germain ve Bayern Münih arasında oynanan 5-4'lük UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 9 golle tarihe geçti ve birçok rekor kırdı.

Yasin Kol’un Dev Derbi Performansı Değerlendirildi

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde görev yapan hakem Yasin Kol, 8.8 puan alarak "çok iyi/mükemmel" olarak değerlendirildi.