“Hatay’daki TOKİ Konutları Skandalı Açıkladı”

TOKİ, “HATAY TOKİ KONUTLARI” HABERLERİNE YANIT VERDİ
TOKİ, bazı basın yayın organlarında ve sosyal medya platformlarında dolaşan “Hatay TOKİ konutlarında skandal görüntüler. Hepiniz öleceksiniz” şeklindeki haberlere yazılı bir açıklama yaparak yanıt verdi. Açıklamada, ilgili haberlerin ve paylaşımların gerçeği yansıtmadığı ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeye yönelik olduğu vurgulandı. TOKİ, Hatay’ın Samandağ ilçesi Hıdırbey Mahallesi’nde bulunan 424 adetlik konut projesiyle ilgili doğru bilgilerin kamuoyuna aktarılması gerektiğini belirtti.

TOKİ’NİN GÜVENİLİRLİĞİNE VURGU
TOKİ’nin Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa gibi farklı illerde inşa ettiği 130 bin konutta, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerde herhangi bir yıkım yaşanmadığı belirtildi. Açıklamada, TOKİ’nin inşa ettiği konutların güvenilirliğinin ve sağlamlığının kamuoyu tarafından takdir edildiği vurgulandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

CHP’de İstifa Krizi Derinleşiyor: 100 Üye Ayrıldı

İki CHP meclis üyesi, Ercan Duman ve Mutlu Nak, partilerinden ayrıldıklarını duyurdu. İkili, gelecekteki çalışmalarına AK Parti çatısı altında devam edeceklerini belirtti.

Yılın Ülkesi Suriye Olarak Seçildi

The Economist dergisi, 2025 yılı için yılın ülkesi olarak Suriye'yi belirledi. Bu karar, Suriye'nin uluslararası gündemdeki önemine dikkat çekiyor.

Kılıçdaroğlu’ndan Değişim İddialarına Cevap Geldi

Kemal Kılıçdaroğlu'nun aktif siyaseti bıraktığına dair iddialar, çalışma ofisi ekibi tarafından kesin bir dille reddedildi.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadeye Çağrıldı

Ünlü kişilerle ilgili yapılan uyuşturucu soruşturmasında, Fenerbahçe Kulüp Başkanı Sadettin Saran’ın şüpheli olarak ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Üçüncü Toplantısını Bekliyor

Asgari ücret zammı için üçüncü toplantı öncesi gözler komisyonda. Toplantının tarihi henüz belirlenmedi, olası zam oranları merak ediliyor.