İçişleri Bakanı Soylu: Kampanya renkli gidiyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı programda seçime dair konuştu ve kampanyanın renkli gittiğini söyledi.

İşte Bakan Soylu’nun açıklamalarından satır başları: Bana göre kampanya çok renkli gidiyor. Türk siyasi hayatında da dünyada da muhalefet hep etki altında seçime gittiğini ifade eder. Muhalefet seçim sürecinde bir mağduriyet yaratma yaratır. Bu siyaseten böyledir. Seçim aslında taraflar açısından herkesin kendi kampayasını yapabildiği, her şeyi açıkça dile getirebildiği bir kampanya yürüyor.

Türkiye’de tam bir demokrasi şöleni var. İstanbul’da biz bilboard bulmakta zorlanıyoruz. İBB’nin baskısıyla bizim afişler kaldırılıyor. Eğer iktidarda karşımızdakiler olsaydı siyaseten adım attırmazlardı. İktidar şu anda herkesin istediği gibi kampanya yapılmasına zemin hazırlıyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Dev Heykel İle Trump’ın Siyasi Mirası Tartışma Yarattı

Donald Trump, 13 milyon lira maliyetle altın kaplama dev bir heykel ile gündeme geldi. Anıt, destekçileri tarafından tarihsel bir simge olarak görülürken, eleştiriler narsisizme dikkat çekiyor.

Galatasaray Yusuf Demir İle Yollarını Ayırdı

Galatasaray, Yusuf Demir'le anlaşmasını feshetti. Genç futbolcu, Rapid Wien ile yeni bir sözleşme imzalamak üzere Avusturya'ya sağlık kontrolü için gitti.

Trafik İhlallerine Cezalar Yükseliyor

Meclis'te onaylanan düzenlemeye göre, drift yapanlar için 140 bin TL, yaya yolunda skuter kullananlar için ise 5 bin TL ceza belirlendi.

Rakka ve Deyrizor’da Güvenli Dönüşler Devam Ediyor

Rakka ve Deyrizor'daki terör temizliği sonrası Suriyelilerin geri dönüşü hızlanırken, Kilis'teki Öncüpınar Gümrük Kapısı'nda gece saatlerinde yoğunluk gözlemleniyor.

Galatasaray Renato Nhaga’yı Transfer Etti

Galatasaray, Casa Pia'dan 18 yaşındaki Renato Nhaga'yı 6.5 milyon euro karşılığında transfer ettiğini duyurdu.