İşte CHP’de aday listesine giremeyenler!

Partilerin milletvekili adaylarını YSK'ya bildirmesinin ardından gözler, listeye giremeyen aday adaylarına çevrildi. 362 adayın önseçimle belirlendiği CHP’de, şu anda milletvekili olan 66 kişi, liste dışında kaldı.

Bu isimlerin bir kısmı yeniden adaylık için başvuruda bulunmazken, önseçim için aday olan ya da kontenjn ataması bekleyen isimlerden de liste dışında kalanlar oldu.

Adaylık için tekrardan başvuru yapan ancak ne önseçim sonuçlarına göre ne de kontenjandan listeye girebilen milletvekillerinin isimleri şu şekilde:

Umut Oran
Kamer Genç
Faik Tünay
Faruk Loğoğlu
Güldal Mumcu
İzzet Çetin
Sinan Aygün
Aydın Ayaydın
Gökhan Günaydın
Erdal Aksünger
Rıza Türmen
Ali Özgündüz
Hurşit Güneş
Volkan Canalioğlu
Turhan Tayan

CHP'de kontenjan ataması bekleyen birçok parti yöneticisi listede kendilerine yer bulabilirken, 17 üyeli Merkez Yönetim Kurulu'nda yer alan dört genel başkan yardımcısı ise liste dışı kaldı. Önseçime giren ancak listede yer bulamayan Ercan Karakaş ile birlikte genel başkan yardımcıları Seyhan Erdoğdu, Burhan Şenatalar ve Yakup Akkaya da milletvekili aday listesine giremedi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Lynqor BAE’de Yapay Zekâ Destekli Modelini Tanıttı

MENA bölgesinde pazarlama harcamaları artarken, karmaşık yapılar sorun yaratıyor. Lynqor, BAE'de yapay zeka destekli çözümünü tanıtarak bu sorunu ele almayı hedefliyor.

İstanbul Kırtasiye Fuarı Yeniden Sektörü Buluşturuyor

İstanbul Kırtasiye Fuarı'nın 32. edisyonu, T.C. Ticaret Bakanlığı ve İstanbul Ticaret Odası'nın katılımıyla açıldı. Etkinlik, Tüm Kırtasiyeciler Derneği'nin organizasyonunda gerçekleştiriliyor.

MSB’den Yeni Komando Tugayı Kurulumu Açıklandı

Savunma Bakanlığı, yeni komando tugaylarının, güncel tehditler ve modern harekat anlayışlarıyla oluşturulacağını duyurdu. Bu yapı, mevcut organizasyonlardan farklılık gösterecek.

Uçak Bileti Fiyatları Tavan Fiyat Artışıyla Yükseldi

Savaş nedeniyle artan jet yakıtı fiyatları, uçak biletlerine yansıdı. Özellikle son dakikada alınan biletlerde belirgin zamlar gözlemleniyor.

Avrupa Birliği’nden Çocuklar İçin Yaş Doğrulama Uygulaması

Avrupa Birliği, çocukları internette korumak amacıyla yaş doğrulama sistemi üzerinde çalışıyor. Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, sistemin yakın zamanda devreye gireceğini açıkladı.