İsviçre savcılığı Şenes Erzik’i ifadeye çağırdı

İspanyol As gazetesi, İsviçre Başsavcılığı'nın, 'FIFA'nın 2018 ve 2022 Dünya kupalarının hangi ülkelerde düzenleneceğini belirleyen oylamalar sırasında, suç teşkil edecek şekilde kötü yönetildiği' gerekçesiyle açtığı davanın tamamladığını ve bazı FIFA üyelerine ifade vermek üzere çağrı yazısı gönderdiğini belirtti.

Gazete, bu bağlamda aralarında FIFA İcra Kurulu üyesi Şenes Erzik de olmak üzere İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Angel Villar ve FIFA İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Issa Hayatou (Kamerun), 2018 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi Başkanı, Rusya'nın Spor Bakanı Vitaly Mutko, Michel D'Hooghe (Belçika), Marios Lefkaritis (GKRY) ve Hany Abo Rida'nın (Mısır) İsviçre Başsavcılığı'nın karşısına çıkacağını yazdı.

2010 yılının Aralık ayında gerçekleşen ve FIFA'ya bağlı 10 icra kurulu üyesinin katıldığı oylamada, 2018'deki Dünya Kupası'nın Rusya, 2022'dekinin ise Katar'da düzenlemesi kararlaştırılmıştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Amed Sportif Faaliyetler Süper Lig İle Yan Yana

Amed Sportif Faaliyetler, 1. Lig'deki son maçında Iğdır FK'ya karşı galip gelirse, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselebilecek.

Trabzonspor’un Felipe Augusto İle Deplasman Performansı

Trabzonspor'un 22 yaşındaki forveti Felipe Augusto, bu sezon 31 hafta sonunda 13 gol atarken, bu gollerin 10'unu deplasman maçlarında kaydetti.

Alman Devi Borussia Dortmund Dorgeles Nene İçin Devrede

Fenerbahçe, Salzburg'dan 18 milyon Euro'ya transfer ettiği Dorgeles Nene için 25 milyon Euro talep ediyor. Alman kulübünden resmi bir teklif alındığı bildirildi.

PSG Bayern Münih Maçında Rekorlar Kırıldı

Paris Saint Germain ve Bayern Münih arasında oynanan 5-4'lük UEFA Şampiyonlar Ligi maçı, 9 golle tarihe geçti ve birçok rekor kırdı.

Yasin Kol’un Dev Derbi Performansı Değerlendirildi

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde görev yapan hakem Yasin Kol, 8.8 puan alarak "çok iyi/mükemmel" olarak değerlendirildi.