Kabine Toplantısının Ardından Erdoğan Açıklama Yaptı

Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının ardından açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı önemli açıklamalardan bazıları:

DÖNÜŞÜMÜN TEMELİ

Dış politikadan ticarete, ekonomiden güvenliğe kadar ülkemizin ve bölgenin meselelerini ele aldığımız toplantımızın ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Geçmişte sorumluluğunu üstlenmekten kaçanların aksine; biz, millete hesap vermeyi ilke edinmiş bir kadro olarak bu süreçte kararlı bir duruş sergiliyoruz. Bunun en somut delili olarak, 2025 yılına ait hizmet dökümümüzü geçtiğimiz gün kamuoyuyla paylaştık.

Çocuklarımızın yarıyıl tatiline girdiği bu günlerde, geçen yılın karnesini değerli milletimizin değerlendirmesine sunduk. Zaman zaman zorluklarla karşılaşsak da, milletimize hizmet yolculuğumuzu azim, kararlılık ve istikrarla sürdürüyoruz.

GÜÇLÜ GELECEK ADIMLARI

Türkiye’yi her alanda geliştirmek, çağ atlatmak ve kutlu hedeflerine bir adım daha yaklaştırmak amacıyla tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumda bulunuyoruz.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın Gözünden Düşen 3 Futbolcu

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Jota Silva ve Taylan Bulut'a forma şansı tanımıyor. İki oyuncunun, sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

Yıl Sonu Enflasyon ve Dolar Beklentileri Yükseldi

Merkez Bankası'nın anketine göre yılsonu enflasyon beklentisi artarak yüzde 25,38 oldu; dolar/TL beklentisi ise 50,97 TL'ye düştü.

Galatasaray, Torreira İçin Yenileme Hamlesi Yapıyor

Galatasaray, sıcak gelişmeler yaşanan Lucas Torreira'nın geleceği hakkında net kararını açıkladı. Ayrılık iddiaları son buldu.

Sadettin Saran’dan Hakem Eleştirileri ve Genç Oyuncu Baskısı

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, basın toplantısında hakem kararlarını ve Merkez Hakem Kurulu'nu sert bir dille eleştirerek, Galatasaray'ın haksız yere desteklendiğini iddia etti.

Otoyol ve Köprülerin Özelleştirilmesi Beklentisi Rededildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, otoyol ve köprülerin özelleştirilmesine dair iddiaları yalanlayarak, işletme haklarının devredilmesi üzerine çalışmaların sürdüğünü açıkladı.