Kağıthane’de Okul Servisi Çatıya Düştü

Kağıthane’de, bir okul servisi yokuş aşağı seyrederken sürücü Mustafa F.’nin direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucunda önce takla atıp, daha sonra bir evin çatı katına düştü.

ÖĞRENCİLERİN BULUNMADIĞI BİLGİSİ EDİNDİ

Olayın ardından çevredikilerin yaptığı ihbar neticesinde, acil durum ekipleri, itfaiye ve sağlık hizmetleri olay yerine intikal etti. İtfaiye ekipleri, araçta sıkışan sürücü Mustafa F.’yi kurtarmayı başardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı muayenede, kazanın etkisiyle yaralandığı tespit edilen sürücü, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Serviste öğrenci olmadığı bilgisi de edinildi. Kazayla ilgili araştırmalar devam ediyor. Dron ile servis aracının çatı üzerindeki durumu havadan görüntülendi.

DÜŞME ANINI TANIKLAR ANLATTI

Okul servisinin düştüğü evde yaşayan İsmail Koç, “Minibüs duvara vurup, duvardan çatıya düşüyor. İçinde şoför yaralıydı, çok geçmiş olsun. Biz başkaları da var diye çok şükür sadece şoför varmış. Olay sırasında biz dışarıda iş yerindeydik. Evde kimse yoktu, komşular bize haber verdi geldik. Allah beterinden saklasın” ifadelerini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe’de Tedesco İle Yollar Ayrıldı Nedeni Açıklandı

Fenerbahçe, Galatasaray'a karşı 3-0'lık mağlubiyet sonrası teknik direktör Domenico Tedesco ile anlaştığı yolları ayırdı. Ayrılığın nedeni ise kulüp içindeki güven sorunları olarak belirtildi.

Doyuyo Çıtır Tavukta Kalite ve Lezzet Sırrı

Türkiye'de yeme içme sektöründeki değişim, fast food anlayışını yeniden şekillendiriyor. Yeni markalar, geleneksel lezzetlerin yanı sıra zengin tatlar sunarak tüketicilere alternatifler sağlıyor.

Galatasaray’dan Taraftara Açık Antrenman Duyurusu

Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Samsunspor ile karşılaşmadan önce taraftara açık antrenman düzenleyerek, şampiyonluğu garantileme hedefinde olduğunu gösterdi.

Penta Park Davasında Müteahhide Tahliye Kararı Alındı

Kahramanmaraş’ta Penta Park Sitesi davasında tutuklu müteahhitin tahliyesi, depremde hayatını kaybedenlerin yakınları ve avukatların protestosuna yol açtı. Bilirkişi raporu tartışmaları alevlendirdi.

Almanya’da Aldi Süd’den Büyük İşten Çıkarma Uygulaması

Alman market zinciri Aldi Süd, dijitalleşme ve maliyet yönetimi hedefleri doğrultusunda bilgi teknolojileri departmanında 1250 çalışanını işten çıkaracağını açıkladı.