Kastamonu’da Yağışlar Sonrası Heyelan Olayları Yaşandı

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesindeki Ginolu Koyu bölgesinde etkili yağışların ardından bir heyelan meydana geldi. Yamaçtan kopan toprak, taşlar ve ağaç parçaları yola kadar sürüklenerek ulaşımda aksaklıklara neden oldu. Heyelan sonrası, Karayolları ekipleri bölgedeki temizlik çalışmalarına hız verdi.

HEYELANLAR ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Doğanyurt ilçesinin Taşlıpınar köyü mevkiinde de benzer bir heyelan gerçekleşti. Bu olay neticesinde yolun bir kısmı çökerken, asfalt zemin üzerinde derin çatlaklar oluştu. Ekiplerin hızlı ve yoğun çalışmaları sayesinde yol kontrollü bir şekilde ulaşıma yeniden açıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Karasu’da Cinnet Anlarında İkna Operasyonu Gerçeği

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, 9 yaşındaki kızını göremeyen bir adam cinnet geçirerek sahilde polise direnç gösterdi. İkna süreci telefonla başladı, yüz yüze müdahale ile sonuçlandı.

Denizde Bulunan Kadın Cesedinin Kimliği Belirlendi

Yalova'da feribot iskelesinin yakınlarında su yüzeyinde bir kadın cesedi bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin kimliği belirlendi.

Sivrihisar’da Şüpheli Paket Üzerine Güvenlik Önlemleri

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bir sokakta bulunan şüpheli valiz, bomba imha ekipleri tarafından incelendi; valizin içi boş olarak tespit edildi.

Ordu’da Trafik Kazasında İki Kişi Yaralandı

Ünye'de iki otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşen trafik kazasında iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Niyazi Bey Camii Minaresi Vinçle Yeniden Güvenli Hale Getirildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yoğun yağışlar sonrası zarar gören Niyazi Bey Camii'nin minaresi, hayırsever yardımıyla vinçle onarılarak güvenli hale getirildi.