Kılıçdaroğlu yine Twitter’dan açıklama yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın şehit olduğu terör saldırısıyla ilgili, “Yapılan saldırının hesabını sormak boynumuzun borcudur" dedi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Görevi başında şehit düşen savcımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailesi ve tüm Türkiye’nin başı sağolsun. Bu vahim olayın daha da vahim sonuçları olmaması için değerli halkımızı sükunete ve sağduyuya davet ediyorum. Yaşadığı her başarısızlığın ardından CHP’yi suçlaması bile, bulunduğu koltuğun Davutoğlu’na ne kadar büyük geldiğini göstermektedir. Davutoğlu’nu artık bir çocuk gibi mızmızlanmayı bırakıp, bulunduğu makama yakışır şekilde davranmaya davet ediyorum. Şehit savcımızın eşine ve İstanbul Başsavcısı’na telefonda söylediğim gibi; yapılan saldırının hesabını sormak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı.

MİLLİYET

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

APP Plakalara Uygulanan Cezalar İptal Ediliyor

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, APP plakalar için 1 Nisan'a kadar süre tanıdıklarını açıkladı. Ayrıca, 27 Şubat'tan sonra uygulanan cezaların iptal edildiğini duyurdu.

Yasal Adımlar Bayram Sonrası Hız Kazanıyor

Terörsüz Türkiye sürecinde yasal adımların atılmasına odaklanıldı. Ramazan Bayramı'nın ardından gelişmelerin hızlanması ve yeni adımların atılması öngörülüyor.

Dmitriyev’den Kriz Uyarısı Gıda Güvenliği Tehdit Altında

Rusya'nın özel temsilcisi Kiril Dmitriyev, Orta Doğu'daki sorunların gübre krizine yol açtığını, ardından gıda güvenliği krizinin de beklediğini duyurdu.

Yüksekova’da Leblebi İçinde Metal Cisim Şok Etti

Yüksekova'da bir vatandaş, aldığı leblebide metal parçası buldu. Ailesinin dikkati, potansiyel bir sağlık tehlikesinin önüne geçti. Olay anı kaydedildi.

Galatasaray’a UEFA’dan Önemli Gelir Akışı

Galatasaray, Liverpool'u yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final için önemli bir adım attı. Bu zafer, kulübe 12.5 milyon euro kazandıracak.