Kim Kardashian’dan ‘soykırım’ belgeseli

Ermeni asıllı ABD’li reality TV yıldızı Kim Kardashian, 21 aylık kızı North, eşi Kanye West ve ailenin diğer tüm üyeleriyle birlikte, sözde Ermeni Soykırımı’nın 100'üncü yıldönümü için Ermenistan’a gitti.

Dün yoğun güvenlik önlemleri altında Erivan Havalimanı’nda görüntülenen yıldızın sekiz günlük ziyaretinde ‘soykırım’la ilgili bir belgesel çekeceği belirtiliyor.

Ayrıca, gezi boyunca kameralar tarafından takip edilecek olan Kardashian’ın tüm yaşadıkları ‘Keeping Up With Kardashian’ adlı programda gösterilecek.

Gezinin organizatörleri tarafından AFP’ye yapılanı açıklamada, “Kim Kardashian, kızı, kocası ve kız kardeşleri soykırımın kurbanlarını anmak için Ermenistan’ı ziyaret ediyor” dendi.

Ermenistan ziyareti kapsamında Gümrü’ye de gidecek olan Kardashian, burada uzak akrabalarıyla bir araya gelecek.

HÜRRİYET

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe’de Tedesco İle Gelecek Görüşüldü

Fenerbahçe'nin başkanı Sadettin Saran, Domenico Tedesco ve Devin Özek'le yollarına devam edeceklerini duyurdu.

Mardin’de Uyuşturucu Operasyonunda Dört Şüpheli Yakalandı

Mardin'in Artuklu ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda dört kişi gözaltına alındı. Operasyon, yerel güvenlik güçleri tarafından başarıyla tamamlandı.

Tatvan’da Feci Kaza: 6 Aylık Bebek Kurtarılamadı

Bitlis-Van karayolunda meydana gelen kazada, TIR ile otomobil çarpıştı. Kazada hayatını kaybeden bebeğin, anne ve babası da olay anında yaşamını yitirdi.

İran’dan ABD Bankalarına Hedef Gösterildi

İran Devrim Muhafızları Ordusu, ABD’nin iki bankayı hedef almasının ardından, tüm ABD banka şubelerinin meşru hedef olacağını duyurdu. Söz konusu açıklama Ali Tuğgeneral Muhammed Naini'den geldi.

Ukrayna İran İçin Meşru Hedef Haline Geldi

İran Meclisi yetkilisi İbrahim Azizi, Ukrayna’nın İsrail’e insansız hava aracı desteğiyle fiilen savaşa girdiğini belirterek, bu durumun İran için Ukrayna’yı meşru hedef haline getirdiğini ifade etti.