Kırmızı rozetli bu insanlar kim amaçları ne?

MHP Kayseri milletvekili adayı Kamil Karemete, AK Partili sandık görevlilerinin ve bazı kişilerin yakalarına kırmızı rozet taktıklarını belirtti.

MHP'li Kamil Karamete, sosyal paylaşım sitesinde AK Parti'nin kırmızı rozetle görevlilerini belirlemesine tepki gösterdi. AK Partili sandık görevlilerinin yakalarına kırmızı rozet taktığını duyuran Karamete, bunun bir işaret anlamında 'seçime hile düşürmeye' yönelik girişim gibi algıladıklarını dile getirdi. Ayrıca birçok okul koridorunda ise kırmızı rozetli kişilerin dolaştığı ifade edildi. 

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Elektrikli Araçlar İçin İstasyon Bulma Dönüşümü

e-Devlet mobil uygulamasına eklenen "Şarj İstasyonları" özelliği, elektrikli araç sahiplerine en yakın şarj noktalarını gösteriyor ve istasyonların doluluk durumunu takip etme imkanı sunuyor.

Hale Soygazi Yıllara Meydan Okumaya Devam Ediyor

Türk sinemasının önemli isimlerinden Hale Soygazi, 74 yaşında olmasına rağmen güzelliği ve zarafeti ile dikkat çekmeye devam ediyor. Sanat kariyeri boyunca iz bırakan Soygazi, gündemde kalmayı başarıyor.

Emekli Maaşları İçin Yeni Hesaplama Dönemi Başlıyor

2024'teki emekli zammıyla birlikte en düşük emekli maaşı yüzde 18,6 artışla 20 bin TL'ye yükseldi. Bu düzenleme yaklaşık 5 milyon emekliyi etkiliyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Yalçın’dan Hakem ve Futbolculara Tepki

Beşiktaş'ın teknik direktörü Sergen Yalçın, maçın ardından hakemle rakip takım oyuncularına süre konusunda eleştirilerde bulundu.

Beşiktaş Alanyaspor ile Kıyasıya Mücadele Etti

Beşiktaş, yeni transferlerinin mücadele ettiği karşılaşmada Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Hyeon-gyu Oh, siyah-beyazlı formayla ilk golünü kaydetti.