Küçük Enes yasak ilişkiye kurban gitti!

Iğdır'ın Tuzluca ilçesi Güllüce Köyünde Metin-Bahar çiftinin 6 yaşındaki oğulları Enes Tosun, 29 Haziran günü oynamak için çıktığını evine bir daha dönmedi. Ankara'dan getirilen özel ekip ve kadavra köpeklerinin 4 Temmuz günü yaptığı aramada Enes Tosun'un cansız bedeni, bitişiklerindeki evin bahçesinde çuvalla gömülmüş halde bulundu.

Cinayetle ilgili baba Metin Tosun'un amcasının oğlu Mahmut Tosun, kardeşi Mehmet Tosun, Mahmut Tosun'un eşi Güneş Tosun ve bir akrabaları olan Ahmet Tosun gözaltına alındı. 3 çocuk annesi Güneş Tosun jandarmadaki ilk ifadesinde evlerine gelerek oyun oynayan Enes'i yaramazlık yaptığı için ittiğini ve çocuğun kafasını duvara çarpınca bayıldığını, bunun üzerine korkup bahçeye gömdüğünü söyledi.

MAHKEMEYE ÇIKARTILDI

Güneş Tosun, eşi Mahmut Tosun ve kayınbiraderi Mehmet Tosun ile akrabaları olan Ahmet Tosun Tuzluca Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünün ardından saat 19.00 sularında adliyeye çıkarıldı.

ENES, YENGESİNİ YATAKTA YAKALAMIŞ!

Güneş Tosun savcılıktaki ifadesinde eşinin çobanlık yaptığını, akrabaları olan Ahmet Tosun ile gönül ilişkisi bulunduğunu, olay günü Enes'in kendi çocuklarıyla oynamak için açık olan kapıdan eve girdiğini bildirdi. İfadesinde Enes'in kendisi ve sevgilisini yatakta yakaladığını anlatan Güneş Tosun, bunun üzerine Ahmet Tosun'un çocuğu yakalayıp yazmayla boğduğunu ileri sürdü.

"GERİ DÖNÜŞÜ YOK" DEYİP GÖMMÜŞLER!

Güneş Tosun, Ahmet Tosun'un Enes'i öldürdükten sonra kabloyla el ve ayaklarını bağlayıp "Geri dönüş yok. Ben çıkıyorum. Sen gerisini hallet" dediğini, bunun üzerine kendisinin Enes'in cansız bedenini çuvala koyup bahçeye gömdüğünü söyledi. Güneş Tosun, savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Erzurum'a gönderildi. Güneş Tosun'un eşi Mahmut Tosun, kayınbiraderi Mehmet Tosun ile akrabaları olan Ahmet Tosun'un savcılıktaki sorgusu devam ediyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Real Madrid’de Mourinho Krizi Derinleşiyor

Real Madrid, yeni teknik direktör arayışında Jose Mourinho'nun ismini düşündü ancak futbolcuların tepkisi, yönetimde gerginliğe yol açtı.

Uğurcan Çakır Avrupa’da İkinci Kurtarış Yüzdesiyle Parlıyor

Galatasaray'ın kalecisi Uğurcan Çakır, yüzde 79 kurtarış oranıyla Avrupa'nın en iyi kalecileri arasında ikinci sıradaki yerini aldı ve dikkatleri üzerine topladı.

Beşiktaş, Gaziantep FK’yı Deplasmanda Mağlup Etti

Beşiktaş, Süper Lig'deki 32. hafta karşılaşmasında Gaziantep FK'yı 2-0 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. İlk yarıda Djalo ve Asllani'nin golleriyle kazandı.

İstanbul’da Basın Mensupları İçin 1 Mayıs Güzergahları Belirlendi

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinlikleri için basın mensuplarının ulaşımını kolaylaştıracak özel geçiş yolları oluşturuldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 1 Mayıs Kutlama Mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde tüm işçi ve işverenlere sevgi ve selamlarını iletti.