Leman Dergisinde Hz. Muhammed Karikatürü Yayımlandı

SKANDAL KARİKATÜR VE SONUÇLARI

Leman dergisinde yayımlanan Hz. Muhammed’e yönelik karikatür, büyük bir infiale yol açtı. Bu karikatür sonrası İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı hemen harekete geçti ve dört kişi hakkında gözaltı kararı çıkararak soruşturma başlattı. Leman dergisi tarafından çizilen Hz. Muhammed karikatürünü yapan D. P. hakkında ise henüz ayrıntılı bilgilere ulaşılamadı.

İÇİŞLERİ BAKANI’NDAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, karikatürü çizen kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Peygamber Efendimizin (S.A.V) karikatürünü yaparak nifak tohumları ekmeye çalışanları bir kez daha lanetliyorum.” Bu açıklama, olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

ÖNEMLİ

Ahmet Enüştekin Türkiye 2.’si Oldu

Ahmet Enüştekin, Şırnak'tan, Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 600 sporcunun yer aldığı 38 kilo kategorisinde ikinci olarak önemli bir başarıya imza attı.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Açıklama Yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Karaman’daki çocuk evleriyle ilgili haberler üzerine soruşturma başlattı ve iki müfettiş atadı. Durumun incelemesi sürüyor.

Daha Fazlası!