Mauro Icardi’nin Galatasaray Geleceği Bugün Belirleniyor

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Mauro Icardi’nin Galatasaray’daki durumu bu hafta netlik kazanıyor. İki gün boyunca İstanbul’da bulunan Arjantinli golcünün menajeri Elio Pino, kulüp yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştiriyor. Taraflar arasındaki önemli toplantı ise bugünkü zirvede yapılacak.

GELECEĞİ NETLEŞİYOR

Kulüp başkanı Dursun Özbek’in, Icardi ve menajeri Pino ile bir araya gelerek oyuncunun takımda kalması yönündeki niyetini belirteceği öğrenildi. Özbek, taraftarların büyük ilgi gösterdiği Icardi’nin kadroda yer almasını arzuluyor fakat mali disiplin konusundan taviz vermemek için kararlı. Yönetim, bu sezon 10 milyon euro kazanan 32 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşmesinde “feda” yaklaşımı benimsiyor.

Sarı-kırmızılı ekibin, Icardi’ye sunacağı teklifin maaşını yarı yarıya indirerek 5 milyon euro seviyesine düşürüleceği kaydedildi. Bu sezon Galatasaray formasıyla 28 maçta süre alan Mauro Icardi, 10 gol atıp 2 asist yaparak dikkat çekti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kabinedeki Bakanların Memleketleri Detaylı İncelemede

Cumhurbaşkanlığı kararıyla İçişleri Bakanlığı'na Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Adalet Bakanlığı'na ise İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek atandı.

Fransa’da Epstein E-postaları Üzerine Tartışmalar Büyüyor

Fransız Marianne dergisi, Jeffrey Epstein'a ait e-postaların son altı yıldır Fransız yargısı tarafından tutulduğunu öne sürdü.

Konut İlanlarında Elektronik Doğrulama Dönemi Başlıyor

Gayrimenkul satışında süreklilik arz eden kurallarda değişiklik yapılıyor. Konut sahipleri, ilan vermeden önce e-devlet üzerinden doğrulama işlemi gerçekleştirecek. Uygulama 15 Şubat'ta devreye girecek.

Melih Gökçek’in Kavga Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu

TBMM'deki yeni bakanların yemin töreni öncesinde milletvekilleri arasında çıkan kavgada AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında gerilim yaşandı. Melih Gökçek de sosyal medyada dikkat çekti.

Kıbrıs’ta CIA İncelemeleri Üzerine Bakanlıktan Açıklama

KKTC hükümeti, CIA'nın Ercan Havalimanı'nda inceleme yaptığı iddialarını reddederek, bu ziyaretlerin yalnızca teknik kapasite tespiti için yapıldığını duyurdu.