Mecnun Otyakmaz Yabancı VAR Hakemi Konusunu Değerlendirdi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, Türkiye Kupası kura çekiminin ardından gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Otyakmaz, özellikle son günlerde tartışılan VAR uygulamasıyla ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı. Kulüpler Birliği’nden yabancı VAR hakemi talebi geldiğini belirtti.

KULÜPLERDEN YABANCI VAR TALEBİ

Türkiye Kupası kura çekiminin ardından basın mensuplarının yabancı VAR hakemi talebini hatırlatması üzerine Otyakmaz, “Evet, bugün kulüplerden öyle bir yazı da benim elime ulaştı. Tabii ki arkadaşlar, bu benim tek başıma vereceğim bir karar değil; yönetim kurulu arkadaşlarımızla konuşup bir karar verilebilir. Ancak hakemlerimize güvenmemiz lazım, onları desteklememiz lazım, onlara huzurlu bir iklim sağlamamız lazım ki onlar doğru kararı vermekte zorlanmasınlar. Aynı iklimi VAR hakemlerimize de tanıdığımız zaman, onları programlarda, dışarıda basın-yayın yoluyla boğmadığımız takdirde onların çok daha rahat karar verebileceğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

İYİ VAR HAKEMİ BULMAK ZOR

Açıklamalarına devam eden Mecnun Otyakmaz, “Ligin daha doğru devam etmesi açısından eğer gerçekten yabancı VAR hakemine ihtiyaç olursa bunu da değerlendirmek lazım. Ama kimse görevinin başındaki iyi bir VAR hakemini de tutup Türkiye’ye göndermez diye de düşünüyorum. Yani iyi bir VAR hakemi bulmakta da zorluk çekilebilir. Ama kendi düşüncem; Türk hakemlerimize görev verelim, onlara huzurlu bir iklim sağlayalım, ondan sonra onlardan performans bekleyelim.” ifadelerini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İngiltere Merkez Bankası Politika Faizini Sabit Tuttu

İngiltere Merkez Bankası, küresel piyasalardaki beklentilere paralel olarak faiz oranını sabit tutma kararı aldı.

Fenerbahçe’de Adaylık Sorusu Üzerine Aziz Yıldırım Açıklama Yaptı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık adaylığı hakkında merak edilen soruya açıklık getirerek düşüncelerini paylaştı.

Yeni Dönem: Müşteri Deneyiminde İnsan ve Teknoloji Dengesi

Müşteri Deneyimi Yönetimi ve Teknolojileri Derneği, müşteri deneyimi alanındaki emek ve bilgi birikimini ön plana çıkarmak için yeni bir kampanya başlattı.

Konya 3. Ana Jet Üs Komutanı Görevden Alındı

Konyaspor-Fenerbahçe maçında stadyum üzerindeki askeri uçuşlar sonrası Tümgeneral Mete Kuş görevden alındı. Milli Savunma Bakanlığı, disiplinin önemini vurguladı.

Tümgeneral Mete Kuş Görevden Alındı Açıklama Geldi

Konyaspor–Fenerbahçe maçındaki helikopter ve F-16 uçuşları sonrası Tümgeneral Mete Kuş'un görevden alındığı açıklandı. Disiplinin önemi vurgulandı.