Mignolet: Karius’un Beşiktaş’a kiralanması tuhaf

Beşiktaş, dün akşam İstanbul'a gelen Loris Karius'u Liverpool'dan iki yıllığına kiraladığını bugün resmen açıkladı.

Siyah Beyazlılar, yeni kalecilerine kavuşmanın sevincini yaşarken Liverpool'un bir başka file bekçisi Simon Mignolet'den konuyla ilgili flaş bir yorum geldi.

Karius'un transferinden önce adı sıklıkla Beşiktaş için geçen Mignolet, ülkesinde yayım yapan Het Laatste Nieuws gazetesine verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

"Karius'un gidişi benim için hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Ben oynamak istediğimi hep söyledim. İkinci ya da üçüncü kaleci olmak arasında pek bir fark yok.

Benim için en önemli şey süre alabilmek. Karius'un ayrılışının ardından bana hiçbir şey söylenmedi ve bu nedenle Liverpool'daki geleceğimin nasıl şekilleneceğini bilmiyorum. Ne olacağını bu hafta hep birlikte göreceğiz.

Açıkçası ben varken Karius'un kiralanmasını tuhaf buluyorum. Geçtiğimiz sezon benim önümde yer alan bir kaleci kiralanıyor. Bu çok tuhaf."

Fanatik

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Hürmüz Boğazı Krizi Akaryakıt Fiyatlarını Etkiledi

Orta Doğu'daki ateşkes, petrol fiyatlarını düşürerek akaryakıt fiyatlarında önemli indirimlere yol açtı. Motorinde 12,86 TL, benzinde ise 1,07 TL düşüş gerçekleşti.

Felipe Melo Galatasaray’ın Şampiyonluğuna Güveniyor

Felipe Melo, 2011-2012 sezonunda Fenerbahçe Stadı'nda elde ettikleri şampiyonluğu hatırlatarak önemli yorumlarda bulundu. Eski Galatasaraylı futbolcu, o anıların unutulmaz olduğunu vurguladı.

Fenerbahçe’den Marco Asensio’nun Sakatlığı Hakkında Bilgilendirme

Fenerbahçe'de Asensio'nun sol diz ön çapraz bağında gerilme ve ödem meydana geldiği açıklandı.

TAFE Traktör Konya’da Yeni Serisini Tanıtıyor

TAFE Traktör, Konya Tarım Fuarı'nda yeni traktör serisini tanıtarak Türkiye'deki çiftçiler için özel ürünler geliştirme kararlılığını gösterdi ve 100 beygir altı segmentteki liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Arceo Marka Jant Üreticisi İflas Etti

Mali sorunları çözmekte zorlanan Türkiye'nin otomotiv yan sanayi firmalarından Arıcıoğlu Otomotiv, konkordato sürecine rağmen iflas etti.