MUĞLA’DA YAT KAZASI YAŞANDI
Muğla’nın Bodrum ilçesinin Akyarlar Mahallesi açıklarında, Aydın’ın Didim ilçesine doğru sefer halindeki Monet Carlo adındaki yat, denizin ortasında bulunan kayalıklara çarparak ciddi hasar aldı. Yatta bulunan 5 personel ve 6 turist başarılı bir şekilde kurtarıldı.
YATIN SAHİBİ ERDEN TIMUR
Kazanın ardından yapılan araştırmalarda, lüks motoryatın Galatasaray’ın eski yöneticilerinden ve NEF Yönetim Kurulu Başkanı olan Erden Timur’a ait olduğu öğrenildi. Olay anında Timur’un yatta bulunup bulunmadığına dair henüz net bir bilgi bulunmuyor.
KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Monte Carlo isimli yat, 1988 yılında Hollandalı Amels tersanesi tarafından inşa edilmiştir ve sekiz misafir ağırlayabilme kapasitesine sahip olduğu belirtiliyor. Şu an yatın kurtarılması için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor.
then "Add to Home Screen"