Nijerya’da Camiye Yapılan Bombalı Saldırıda Ölü Sayısı 7

Maiduguri’de CAMİYE BOMBALI SALDIRI

Nijerya’nın Borno eyaletinde bulunan Maiduguri’de akşam namazı esnasında bir camiye bombalı saldırı gerçekleştirildi.

PATLAMADA 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Yerel kaynaklar, meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 7 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Yetkililer, ölü ve yaralı sayısına dair resmi bir açıklamada bulunmadı. Patlama sonucunda caminin bir kısmında yıkım meydana gelirken, arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. Saldırıyı üstlenen bir grup henüz ortaya çıkmış değil.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Afetle Birlik Olma Vurgusu Adıyaman ve Osmaniye’de Yapıldı

Kahramanmaraş depremlerinin üçüncü yılı dolayısıyla Adıyaman, Osmaniye, Adana, Gaziantep ve Hatay'da anma etkinlikleri yapıldı. Sessiz yürüyüşler ve dualarla hayatını kaybedenler anıldı.

MİT’in MOSSAD Casuslarını Ele Geçirme Operasyonu

İstanbul'da gerçekleştirilen "MONİTUM" operasyonunda, MOSSAD için casusluk yapan iki kişi gözaltına alındı. Operasyon, MİT ve yerel güvenlik birimleri iş birliği ile düzenlendi.

Meteoroloji: Yurt Genelinde Sarı Kodlu Uyarı Geldi

Meteoroloji, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Karadeniz ile bazı Akdeniz şehirleri için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yaptı. 20 il "sarı" kodla uyarıldı.

6 Şubat Depremlerinin 3. Yıl Dönümü Anılıyor

Türkiye, Kahramanmaraş'taki 6 Şubat depremlerinin derde yıl dönümünde derin bir acı yaşıyor. Kaybedilenlerin anısı taze, iyileştirme çabaları ise hızla sürüyor.

Kocaelispor Taraftarı Tribünden Düşerek Hayatını Kaybetti

Kocaelispor, Beşiktaş ile oynanan maçta tribünden düşen Harda Kaçmaz'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.