Otel Önünde Saldırı: 4 Gözaltı Alındı

OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ YER

Dün sabah saatlerinde Karagöz Caddesi’nde bir olay yaşandı. Eski Zafer Partisi İl Başkanı ve iş insanı olan Mehmet Pamuk, kendisine ait olan otele giriş yapmak istediği sırada, caddeden geçen motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına maruz kaldı. Pamuk’un ayaklarından vurulmasıyla hastaneye kaldırıldı.

POLİSİN GÖZALTI İŞLEMLERİ

Polis, görüntülerden tespit ettikleri motosikletteki iki kişiyi ve onlara azmettiren iki şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan işlemlerin ardından dört şüpheli adliyeye gönderildi.

VALİLİK AÇIKLAMASI

Gaziantep Valiliği, bu konu üzerine bir duyuru yaptı. Duyuruda “Emniyet Müdürlüğümüz Cinayet Büro ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 2 şüpheli şahıs tespit edilmiş, tabanca ile ateş eden şüphelinin daha önce Pamuk City Otel’in yanında bulunan bir barda çalıştığı ve yakın zamanda işten ayrıldığı bilgisine ulaşılmıştır. Olayı gerçekleştiren 2 şüpheli ile olayın azmettiricisi olan bar sahibi ve işletmecisi olmak üzere 4 şüpheli gözaltına alınmıştır” şeklinde ifadeler yer aldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Borsa İstanbul’da Hisse Senetleri ve Döviz Artış Gösterdi

BIST 100 endeksi haftalık olarak yüzde 0,27 artışla 11.341,90 puana yükseldi. Altın fiyatları da 24 ayar külçe altın gramının 5.958 liraya çıkmasıyla birlikte yükseldi.

Kars Kafkas Üniversitesi Öğretim Üyesi Gözaltına Alındı

Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde bir profesör, sosyal medyada ayrımcı içerikler paylaştığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Sakarya’da 37 Mahallede Şap Karantinası Uygulaması

Karasu'da üç mahallede şap hastalığı belirlendi. Hastalığın yayılmasını önlemek için 37 mahallede hayvan hareketleri durdurulup karantina süreci başlatıldı.

Bodrum’da Ana Su Hattı Patladı Yol Çöktü

Bodrum'da su isale hattının patlaması sonucu yol çöktü ve çukurlar meydana geldi. Bölgedeki su akışı kontrol altına alınırken, onarım çalışmaları başlatıldı.

Bangladeş’te TİKA ile Güvenli Yerleşim Alanı Kuruldu

Bangladeş’in kuzeyinde, sürekli değişken yapısı nedeniyle sel ve erozyon tehdidi altındaki Brahmaputra Nehri adaları için yeni bir yerleşim alanı inşa edildi. Proje, Gaibandha bölgesinde gerçekleştirildi.