Putin’in kızı Moskova üniversitesinde bulundu

Muhalif gazeteci Oleg Kaşim, Putin’in küçük kızı 28 yaşındaki Yekaterina’nın Moskova Devlet Üniversitesi’nde yatırım fonu yöneticisi olarak Katerina Vladimirovna Tihonova adı altında çalıştığını Rusya’ya ilan etti.

Üstelik iddiaya göre Putin’in kızı 1,7 milyar dolarlık üniversiteyi genişletme projesini yönetiyormuş.

Gazeteci Oleg Kaşin, önceki gün kendi internet sayfasından “İşte o” başlığıyla sansasyonel haberi verdi.

PROFESYONEL DANSÇI
Yaptığı araştırma sonucunda Putin’in küçük kızı Yekaterina’yı Moskova Devlet Üniversitesi’nde bulduğunu yazan Kaşin, “Hiçbir şüphe yok. Kayıtlarda özgeçmişi olmayan, belirli süre önce yerin altından çıkarak Moskova Üniversitesi’nde çalışmaya başlayan Katerina Vladimirovna Tihonova Putin’in küçük kızı Yekaterina’dan başka birisi değil. Bu genç kız milyonlarca dolarlık fonu yönettiği gibi rock&roll dansları da icra ediyor” dedi

Kaşin’in ortaya attığı iddia dünya basınında da hemen ilgi gördü. Reuters geçtiği haberde, isminin açıklanmasını istemeyen bir üniversite görevlisinin elde edilen bilgiyi doğruladığını duyurdu.

Putin’in küçük kızı Yekaterina’nın bulundu söylentileri Kremlin Sarayı’na kadar ulaştı. Rusya Devlet Başkanı Putin’in basın danışmanı Dmitriy Peskov, sorulara yanıt vermek durumunda kalarak, “İddialarda adı geçen Katerina Vladimirovna Tihonova’nın kim olduğunu ben bilmiyorum. Başkan Putin’in kızları şimdiye kadar hatırlayacaksınız hep bir yerlerde bulunduğu söylenmiştir. Üstelik benim görevim Putin’in ailesiyle değil, sadece başkanın kendisiyle ilgilenmektir” dedi.

HÜRRİYET

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İran’da Depolara Saldırı Sonrası Toksik Yağmur Uyarısı

Enerji altyapısını hedef alan ABD ve İsrail'in saldırıları, İran'da dokuzuncu gününe girdi; Tahran ve çevresindeki yakıt depoları ciddi şekilde zarar gördü.

Dron Saldırısında Hayatını Kaybeden Askerler Anıldı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik saldırıların ardından hayatını kaybeden askerlerin cenaze törenine katılarak, ulusun yasını paylaştı.

Göztepe Son 5 Maçta Galibiyet Hasreti Çekiyor

Göztepe, Süper Lig'in 25. haftasına 42 puanla başlarken, son 5 maçında galibiyet almayı başaramadı.

İsrail: Hamaney’in Halefine Açık Hedefimiz Var

ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları 9. gününe ulaşırken, İsrail yetkilileri Hamaney'in haleflerini hedef aldıklarını açıkladı. Olaylarla ilgili anlık güncellemeler sürüyor.

Trenlerde Ek Seferlerle Kapasite Artışı Sağlanacak

Ramazan Bayramı dolayısıyla trenlerde ek seferler ve kapasite artırımı uygulanacak. Yolcuların rahat bir yolculuk yapması hedefleniyor.