Rehin alınan savcıyı telefonla aradılar!

Rehin alınan Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı, kendisine ait GSM numarasından aradık. Uzun uzun çalan telefonu açan kişi “Savcı Selim Kiraz şuan müsait değil” diyerek telefonu kapattı.

Savcı Kiraz’a ait GSM numarasını aradığımızda, telefon uzun uzun çaldı. Daha sonra telefonu ‘Alo buyurun’ diyerek açan kişiye Savcı Selim Kiraz  ile görüşmek istediğimi söyledi. Kaygılı bir ses tonu ile konuşan kişi “Savcı SelimKiraz şuan müsait değil” dedi.

Kiminle görüşüyorum diye sorduğumda ise “Aynı kişi ‘kapat’ diyerek telefonu kapattı. Ancak telefon kapanmadan hemen önce çevreden bir kişi ‘polis’ diye seslendi.

14 yıllık Savcı Kiraz, Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nde rehin tutuluyor. Savcı Kiraz'ı rehin alan kişilerin, Berkin Elvan soruşturması nedeni ile bu eylemi gerçekleştirdikleri iddia ediliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Lynqor BAE’de Yapay Zekâ Destekli Modelini Tanıttı

MENA bölgesinde pazarlama harcamaları artarken, karmaşık yapılar sorun yaratıyor. Lynqor, BAE'de yapay zeka destekli çözümünü tanıtarak bu sorunu ele almayı hedefliyor.

İstanbul Kırtasiye Fuarı Yeniden Sektörü Buluşturuyor

İstanbul Kırtasiye Fuarı'nın 32. edisyonu, T.C. Ticaret Bakanlığı ve İstanbul Ticaret Odası'nın katılımıyla açıldı. Etkinlik, Tüm Kırtasiyeciler Derneği'nin organizasyonunda gerçekleştiriliyor.

MSB’den Yeni Komando Tugayı Kurulumu Açıklandı

Savunma Bakanlığı, yeni komando tugaylarının, güncel tehditler ve modern harekat anlayışlarıyla oluşturulacağını duyurdu. Bu yapı, mevcut organizasyonlardan farklılık gösterecek.

Uçak Bileti Fiyatları Tavan Fiyat Artışıyla Yükseldi

Savaş nedeniyle artan jet yakıtı fiyatları, uçak biletlerine yansıdı. Özellikle son dakikada alınan biletlerde belirgin zamlar gözlemleniyor.

Avrupa Birliği’nden Çocuklar İçin Yaş Doğrulama Uygulaması

Avrupa Birliği, çocukları internette korumak amacıyla yaş doğrulama sistemi üzerinde çalışıyor. Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, sistemin yakın zamanda devreye gireceğini açıkladı.