Sadettin Pahsa’nın örgütü çökertildi mi, operasyon detayları açıklandı mı?

ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ ÇÖKERTİLDİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa merkezli 2 ilde gerçekleştirilen Kuyu-18 operasyonlarında, Sadettin Pahsa’nın liderliğini yaptığı organize suç örgütü elebaşının da aralarında bulunduğu 12 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonun başarısıyla ilgili Bakan Yerlikaya, “Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız.” dedi. Şüphelilerin işlediği suçlar arasında, örgüt kurma, haraç alma, darp, tehdit, kurşunlama, haksız menfaat sağlama ve yağma gibi suçlar bulunuyor.

SUÇ ÖRGÜTÜ LİDERİ SORGUDA
Organize suç örgütü lideri Sadettin Pahsa’nın Erzurum doğumlu olduğu ve ‘Pahsa Çetesi’ni yönettiği belirtildi. Bursa’da tanınan Pahsa, Cem Adler’e yapılan cinayet girişimiyle kamuoyunun dikkatini çekmişti. Pahsa’nın yakalanmasının ardından yaptığı açıklamada, “İşimiz daha bitmedi, hesabını göreceğimiz daha çok kişi var. Hepsinden hesabımızı soracağız!” ifadelerini kullandığı bildirildi. Operasyonda yapılan aramalarda ise silahlar ve mermiler ele geçirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Dilovası Yangınında Cezalar İçin Müebbet Talepleri Yükseldi

Kocaeli'deki parfüm fabrikasında meydana gelen yangında, ikisi çocuk olmak üzere 7 işçinin hayatını kaybetmesi sonrasında 4 şirket yetkilisi için müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

TFF Beşiktaş ve Serdal Adalı Cezalarını İptal Etti

Türkiye Futbol Federasyonu, Serdal Adalı ile Beşiktaş'a verilen cezaları iptal etmeye karar verdi.

Hakan Fidan: SDG İsrail’den Cesaret Alıyor Açıklaması

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, SDG'nin İsrail desteğine dikkat çekerek, ideolojik mücadelelerin siyasi yollarla çözülmesi gerektiğini, silahlı eylemlerin ise silahlı yanıtlar doğuracağını ifade etti.

Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nden Türk Gemisine Saldırı İddiası

Ukrayna Deniz Kuvvetleri, Türkiye'ye ait "VIVA" isimli geminin Mısır'a doğru sefer yaparken Rusya'nın insansız hava aracı saldırısına uğradığını iddia etti.

TBMM Lokantasında Taciz İddiaları Soruşturması Genişliyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde staj yapan bir lise öğrencisinin cinsel istismara uğramasıyla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 3'ü tutuklandı. Tutuklu sayısı 4'e çıktı.