Sağlık Bakanı: Son noktaya gelindi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının özlük haklarını ile ilgili çalışmalara değindi.

Sağlık Bakanı Koca, TBMM’de AK Parti grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Koca, özlük haklarını alamadığını iddia eden doktorların yurt dışına gitmesi ve eylemlerine ilişkin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Giderlerse gitsinler” cümlesinin anımsatılması üzerine, “Sayın Cumhurbaşkanımız bu konudaki hassasiyetlerini ifade ettiler. Bir taraftan da Adalet Bakanımız, Maliye Bakanımız ve Çalışma Bakanımızla birlikte bizleri bu konularla ilgili görevlendirdiler. Çalışmalarda önemli bir mesafe katedildi. Son noktaya gelindi. Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Hekimler başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızın haklarını en iyi teslim edecek olan da kendileridir; 14 Mart günü Tıp Bayramını nasıl kutladığını hep birlikte izleyelim” dedi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Sosyal Medyada Hedef Alınan Başkan Güneş’e Tepkiler Yağdı

AK Parti yöneticileri, İYİ Partili Mehmet Emin Korkmaz'ın Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş'e yönelik kıyafet üzerinden hakaretler içeren sosyal medya paylaşımına karşı sert bir şekilde cevap verdi.

Çocuk Suçlular Düzenlemesi Meclis’te Gündeme Geliyor

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ahmet Minguzzi ve Atlas Çağlayan cinayetlerine dair, "çocuk suçlular düzenlemesi"nin Meclis'te ele alındığını açıkladı.

İstanbul’da 6 Aylık Bebek Hastaneye Götürülmeden Hayatını Kaybetti

İstanbul Beyoğlu'nda 6 aylık Melisa bebek, yüksek ateş nedeniyle hayatını kaybetti. Ateşi olan bebeği bakıcıya bırakıp hastaneye götürmeyen anneyle bakıcı tutuklandı.

Ankara’da Polis Memuru Melih Okan Keskin’in Ölümüyle İlgili Şüpheli İfadeleri Ortaya Çıktı

Ankara'da bir polis memurunun darbedilerek öldürülmesiyle ilgili üç şüphelinin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, olay anında panik içinde hareket ettiklerini belirtti.

Hızlı Tren Hattı Projesi Seyahat Süresini Düşürüyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren projesinin yüzde 85 tamamlandığını, seyahat süresinin 6 saat 23 dakikadan 2 saat 15 dakikaya ineceğini duyurdu.