Schalke 04 İle Kaiserslautern Maçında 2-2 Beraberlik

Almanya Bundeslida 2’nin 19. haftasında Schalke 04, evinde Kaiserslautern ile 2-2 berabere kaldı. Veltins-Arena’da oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Deplasman ekibi, ikinci yarıda 61. ve 83. dakikalarda Ivan Prtajin’in kaydettiği gollerle galibiyeti hedeflerken, Schalke’de 67. dakikada oyuna dahil olan 39 yaşındaki Edin Dzeko, 87. dakikada attığı golle takımının geri dönüş şansını harekete geçirdi.

SON SÖZÜ KENAN SÖYLEDİ

Dzeko’nun golünden sadece 3 dakika sonra milli futbolcu Kenan Karaman, 90. dakikada sahneye çıkarak maçın sonucunu belirleyen son golü attı. Schalke’de başka bir milli futbolcu olan Mertcan Ayhan, maçın tamamında sahada kalırken, Hasan Kuruçay ise 89. dakikada oyundan alındı.

SCHALKE LİDERLİĞE DEVAM ETTİ

Bu sonuçla Schalke, ligdeki liderliğini 39 puanla sürdürürken, Kaiserslautern 31 puana ulaştı. Önümüzdeki maçında Schalke, Bochum’a konuk olacakken, Kaiserslautern Elversberg’i evinde ağırlayacak.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Karasu’da Cinnet Anlarında İkna Operasyonu Gerçeği

Sakarya'nın Karasu ilçesinde, 9 yaşındaki kızını göremeyen bir adam cinnet geçirerek sahilde polise direnç gösterdi. İkna süreci telefonla başladı, yüz yüze müdahale ile sonuçlandı.

Denizde Bulunan Kadın Cesedinin Kimliği Belirlendi

Yalova'da feribot iskelesinin yakınlarında su yüzeyinde bir kadın cesedi bulundu. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin kimliği belirlendi.

Sivrihisar’da Şüpheli Paket Üzerine Güvenlik Önlemleri

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde bir sokakta bulunan şüpheli valiz, bomba imha ekipleri tarafından incelendi; valizin içi boş olarak tespit edildi.

Ordu’da Trafik Kazasında İki Kişi Yaralandı

Ünye'de iki otomobilin çarpışması sonucu gerçekleşen trafik kazasında iki kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Niyazi Bey Camii Minaresi Vinçle Yeniden Güvenli Hale Getirildi

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde yoğun yağışlar sonrası zarar gören Niyazi Bey Camii'nin minaresi, hayırsever yardımıyla vinçle onarılarak güvenli hale getirildi.