Sebze-meyve fiyatlarına bahar geldi

Fiyatlara bahar geldi

Türkiye Sebze ve Meyve Komisyoncuları Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, hava sıcaklığının bu hafta önemli oranda artması üzerine, sebze ve meyve fiyatlarının da gerilemeye başladığını söyledi. Yüksel Tavşan şöyle devam etti:

DAHA DA DÜŞECEK

“Soğanın kilosu toptancı hallerinde 50 kuruşa kadar geriledi. Hallerde sebze ve meyve fiyatları çok ucuzladı. Patlıcan 60 kuruştan, salatalık 25 kuruştan, sivri biber 70 kuruştan, kabak 60 kuruştan satılıyor. Bu ucuzluğun devam edeceğini bekliyoruz. Tarla ürünleri çıkınca bu fiyatlar daha da geriler” dedi. Öte yandan, kilosu 3,5 liraya kadar yükselip nisan ayının zam şampiyonu olan kuru soğan fiyatları da, yeni mahsulün bol olması nedeniyle geriledi. Toptancı hallerinde kilosu 50 kuruştan işlem gören kuru soğan, manav ve marketlerde kilosu 1 liradan satılmaya başlandı.

BUGÜN

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Uçak Bileti Fiyatları Tavan Fiyat Artışıyla Yükseldi

Savaş nedeniyle artan jet yakıtı fiyatları, uçak biletlerine yansıdı. Özellikle son dakikada alınan biletlerde belirgin zamlar gözlemleniyor.

Avrupa Birliği’nden Çocuklar İçin Yaş Doğrulama Uygulaması

Avrupa Birliği, çocukları internette korumak amacıyla yaş doğrulama sistemi üzerinde çalışıyor. Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, sistemin yakın zamanda devreye gireceğini açıkladı.

Borsa İstanbul BIST 100 Endeksi Yükselişle Tamamladı

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,35 artışla 14.252,38 puanda kapatırken, toplam işlem hacmi 172,5 milyar lira olarak kaydedildi.

Trump’tan Çarpıcı Açıklamalar: İran Savaşına Zorunlu Müdahale

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la ilgili açıklamalarında, "İran savaşı kaçınılmaz hale geldi ve askeri operasyon gerçekleştirmek zorunda kaldım." ifadelerini kullandı.

Kıskanmak Dizisi Yayın Akışından Çıkarıldı

Kıskanmak dizisinin dün akşamki yayını iptal edildi. Başrol oyuncusu Selahattin Paşalı'nın özel hayatıyla ilgili spekülasyonlar gündeme geldi. Ayrıntılar merak konusu.