Sibel Can bikiniyle yakalandı

Eski Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Umur Tamer tarafından geçen yıl Sibel Can'a hediye edilen İngiliz tayı "Cans", İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda, Altılı Ganyan'ın birinci ayağını oluşturan ikinci koşuda rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.

Can ise tayının koştuğu dakikalarda çocukları Engincan, Melisa ve Emir'le Bodrum'daydı. Geçen yıl tanga bikinili görüntüleriyle tüm yaz en çok konuşulan ünlülerin başında gelen Can, kiraladığı teknede çocukları ve arkadaşı modacı Nur Yerlitaş'la birlikte koyları dolaştı. Yerlitaş, Can güneşlenirken, gazetecilerin bikinili fotoğraflarını çekmemeleri için sürekli etrafı gözetledi. Buna rağmen objektiflerden kaçamayan Can, kameraları görünce toparlanıp beline pareo sardı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bakan Yusuf Tekin’den Ara Tatil Üzerine Değerlendirme

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ara tatilin kaldırılmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, öğretmenlerin seminer dönemini çevrimiçi geçireceğini açıkladı. Karar daha sonra duyurulacak.

İlber Ortaylı Yoğun Bakımda Tedavi Ediliyor

İlber Ortaylı'nın ailesi, sosyal medya üzerinden ünlü akademisyenin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye’nin Hürriyet Vurgusunu Tekrar Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tehditlere karşı Türkiye'nin kararlılığını vurgulayarak, ülkenin topraklarına göz dikenlere karşı sert bir tutum sergileyeceklerini belirtti.

Erdoğan’dan Emeklilere Bayram İkramiyesi Müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyelerinin bayramdan önce yatırılacağını ve emekli maaşlarının Mart'ın 14'ünden itibaren öne alınarak ödeneceğini duyurdu.

Hürmüz Boğazı’ndaki Aksaklıklar Petrol İhraçlarını Etkiliyor

Hürmüz Boğazı, dünya ham petrolünün üçte birini taşırken, boğazın kapanması en çok petrol bağımlısı ülkeleri olumsuz etkiliyor. Olası sonuçlar üzerine detaylı analizler yapılıyor.