Şırnak’ta Uyuşturucu Operasyonu: 142 Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi

Uyuşturucuyla mücadele devam ediyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak’ta gerçekleştirilen uyuşturucu madde ticaretiyle ilgili operasyonda 142 kilogram metamfetaminin ele geçirildiğini bildirdi. Bakan, uyuşturucu sevkiyatı yapan bir TIR’a yönelik düzenlenen operasyonda iki şüphelinin de yakalandığını ifade etti.

UYUŞTURUCU MÜCADELESİ KÜRESEL BİR SORUN

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Yerlikaya, paylaşımında “Uyuşturucuyla mücadele, yalnızca bir ‘iç güvenlik meselesi’ değildir; bu mücadele, ‘küresel bir güvenlik’ mücadelesidir. Biz, uyuşturucuya topyekün savaş açtık! Bu savaşı da, sadece ülkemiz adına değil, insanlık adına sürdürüyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzü ve emeği geçenleri tebrik ediyorum,” ifadelerini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ekonomist Uyanık’tan Altın Yatırım Tüyosu

Altın fiyatları haftanın ilk günlerinde hızlı bir artış gösterirken, bir günde yüzde 10'dan fazla değer kaybetti. Küçük yatırımcılar ise fiyatların geleceği hakkında belirsizlik yaşıyor.

Trump’tan İran Açıklamaları: Müzakereler Devam Ediyor

ABD ve İran arasında gerilim devam ediyor. Başkan Trump, İran'a yönelik olası saldırı iddialarını değerlendirerek, tarafların görüşmelerinin sürdüğünü ifade etti ve belirsizlik devam ediyor.

Şırnak’ta Uyuşturucu Operasyonunda 142 Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi

Şırnak'ta düzenlenen operasyonda 142 kilogram metamfetamin uyuşturucusu yakalandı. Olay, zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirilen kapsamlı bir operasyonun sonucu gerçekleşti.

Yarıyıl Tatili Sona Erdi Öğrenciler Okula Dönüyor

Yaklaşık 18 milyon öğrenci, iki haftalık yarıyıl tatilinin ardından 2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine yarın başlayacak.

AJet’in Tahran Uçağı Acil Olarak Ankara’ya İndi

AJet’in İstanbul-Tahran seferini gerçekleştiren uçağı, acil durum nedeniyle Ankara’ya yönlendirildi.