Sivas’ta Linç Girişimi İddiaları Dezenformasyon Olarak Nitelendirildi

AÇIKLAMADA YER ALAN İFADELER

Sivas’ta Mardin plakasına sahip bir araca yönelik linç girişimi olduğu iddiaları, tamamen dezenformasyon niteliği taşımaktadır. Açıklamada, söz konusu görüntülerin güncel olmadığı ve 2024 yılına ait olduğu belirtiliyor. Bu görüntülerin, bağlamından koparılarak kasıtlı bir şekilde tekrar yayıma sokulduğu vurgulanıyor.

TOPLUMSAL BARIŞA ZARAR VERİYOR

Açıklamada, “Toplumsal barış ve huzuru hedef alan, provokatif ve manipülatif içeriklerle kamuoyunu yanıltmayı amaçlayan bu tür dezenformasyonlara karşı duyarlı ve dikkatli olunması önem arz etmektedir” ifadesiyle, halkın bu tür yanıltıcı bilgilere karşı tetikte olması gerektiği ifade ediliyor. Bu bağlamda, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yanlış bilgilere karşı korunması temel öncelik olarak değerlendiriliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın Gözünden Düşen 3 Futbolcu

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Jota Silva ve Taylan Bulut'a forma şansı tanımıyor. İki oyuncunun, sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

Yıl Sonu Enflasyon ve Dolar Beklentileri Yükseldi

Merkez Bankası'nın anketine göre yılsonu enflasyon beklentisi artarak yüzde 25,38 oldu; dolar/TL beklentisi ise 50,97 TL'ye düştü.

Galatasaray, Torreira İçin Yenileme Hamlesi Yapıyor

Galatasaray, sıcak gelişmeler yaşanan Lucas Torreira'nın geleceği hakkında net kararını açıkladı. Ayrılık iddiaları son buldu.

Sadettin Saran’dan Hakem Eleştirileri ve Genç Oyuncu Baskısı

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, basın toplantısında hakem kararlarını ve Merkez Hakem Kurulu'nu sert bir dille eleştirerek, Galatasaray'ın haksız yere desteklendiğini iddia etti.

Otoyol ve Köprülerin Özelleştirilmesi Beklentisi Rededildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, otoyol ve köprülerin özelleştirilmesine dair iddiaları yalanlayarak, işletme haklarının devredilmesi üzerine çalışmaların sürdüğünü açıkladı.