Şoför, İki Yolcunun Ölümüne Neden Oldu

KAZA YERİ VE OLAY

Kaza, kent merkezi Paşa Cami Kavşağı yakınlarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, şehir içi yolcu taşıyan F.T. yönetimindeki 03 M 0162 plakalı minibüs, yolcu indirmenin yasak olduğu bir bölgede yabancı uyruklu N.I.M. ve S.K.Y.’yi indirdi. Minibüs sürücüsü, geri manevra yaparken indirdiği yolcuları aracın altına aldı. Diğer yolcular, durumu fark ederek sürücüyü uyarıp aracı durdurmasını sağladı.

KAZADA YARALANANLARIN DURUMU

Minibüsün altında kalan iki kişi, diğer yolcuların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olay anı, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameraları tarafından kaydedildi.

Kaza sonrası yapılan müdahalelerle dolmuş şoförü gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şoför tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şoför, olayla ilgili dolmuşu yanlışlıkla geri kaçırdığını öne sürdü.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bursa’da Okullara Saldırı Planı: 5 Şüpheli Tutuklandı

Bursa'da okullara yönelik saldırı hazırlığında oldukları öne sürülen 10 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilenlerden 5’i tutuklandı, 3’ü ev hapsine alındı, 2’si serbest bırakıldı.

Galatasaray’da Seçim Tarihi Açıklandı: 16 Mayıs 2026

Galatasaray Spor Kulübü, Olağan Seçim Toplantısı'nın tarihini açıkladı.

Galatasaray’da Osimhen Kadroda Şampiyonluk Hedefiyle

Galatasaray, Gençlerbirliği ile oynayacağı maç için geniş bir kadro açıkladı. Yıldız futbolcu Victor Osimhen de listeye dahil edildi. Tek eksik bir oyuncu bulunuyor.

Google Ve YouTube Türkiye’ye Taziye Mesajı Yayımladı

Google ve YouTube, Türkiye'deki felaket sonrası logolarına siyah kurdele ekleyerek destek ve taziye mesajı yayınladı.

Bolu Belediyesine Yönelik Rüşvet Soruşturması Başladı

Bolu'da gerçekleştirilen jandarma operasyonunda Esnaf Odası Başkanı ve iki personeli gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen iki kişi tutuklandı.