Son seçim anketinde AK Parti hedef tutturmuş ya MHP?

12 Haziran'da gerçekleştirilecek seçime 109 gün kala araştırma şirketlerinin seçim anketi çalışmaları devam ediyor.

Andy-Ar şirketinin 20 ilde toplam 5 bin 106 kişi ile yapılan görüşmeyle elde ettiği anket sonuçlarına göre Ak Parti yüzde 48.8 oranıyla ilk sırada. CHP yüzde 26.2 oy oranıyla ikinci sırada yer alırken MHP yüzde 10. 4 ile baraj sınırında. Andy-Ar anketinde en dikkat çekici oranlardan birisi de BDP'nin oy oranı.

Son dönemde yapılan anketlere göre BDP'nin oy oranı daha yüksek çıktı ve yüzde 6.8 oranına ulaştı. Diğer partiler arasında yüzde 1 oranını geçen tek parti Saadet Partisi oldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Dursun Özbek Hacıosmanoğlu Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu ile son görüşmelerini paylaşıp, önemli bir çağrıda bulundu.

Marmara Cezaevi’nde Yargılama Görüntüleri Sızdırıldı

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Marmara Cezaevi'nde duruşma salonu görüntülerinin sosyal medyada paylaşımıyla ilgili soruşturma başlattı.

Yüksek Miktarlı Para Hareketlerine Şeffaflık Getiriliyor

Yeni bir düzenleme ile IBAN ile yapılan yüksek tutarlı para transferleri daha sıkı denetim altına alınacak. Uygulama 15 Mart'tan itibaren başlayacak.

İran Devrim Muhafızları Komutanı İsmail Kaani Açıklama Yaptı

İran'ın Bağdat Büyükelçisi, İsmail Kaani'nin savaşı doğrudan yönettiğini belirterek, onun durumuna dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Uğur Şahin ve Özlem Türeci BioNTech’ten Ayrılıyor

BioNTech'in kurucuları Uğur Şahin ve Özlem Türeci, mevcut görevlerini bırakıp yeni bir teknoloji firması kurma kararı aldı.