Taner Yıldız hakkındaki gensoru reddedildi

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız hakkında Soma maden sahasında rödovans ve hizmet alım sözleşmesi ile çalışan firmaları kolladığı, işlerin ihalesiz usulsüz verilmesini sağladığı iddiasıyla gensoru açılmasına ilişkin CHP'nin önergesi AK Parti oylarıyla reddedildi.

TBMM Genel Kurulu'nun 52. birleşimi saat 14.00'te yoklama yapılmaksızın müşahede ile açıldı. Birleşimi TBMM Başkanvekili Şükran Güldal Mumcu yönetiyor. Başkanlığın Genel Kurula sunuşları yapıldı. Meclis araştırması açılmasına dair üç önerge okunarak bilgiye sunuldu.

Daha sonra CHP tarafından Soma maden sahasında rödovans ve hizmet alım sözleşmesi ile çalışan firmaları kolladığı, işlerin ihalesiz usulsüz verilmesini sağladığı iddiasıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız hakkında bir gensoru açılmasına ilişkin gensoru önergesinin gündeme alınması görüşüldü. Yapılan oylama ile AK Parti'nin oylarıyla gensoru reddedildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaraylı Uğurcan Çakır İçin Inter İddiası Gündemde

Galatasaray, sezon başında Trabzonspor'dan transfer ettiği Uğurcan Çakır için Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisini çekti. Kulüp, kalecinin maaşını artırmayı planlıyor.

Galatasaray’ın Bernardo Silva İçin Teklifte Bulunduğu Açıklandı

Galatasaray, Manchester City'den ayrılacağını duyuran Bernardo Silva'ya teklif sundu. Yıldız futbolcunun transferi için kulübün planları hız kazandı.

Finansman Modeliyle Üreticilere Yatırım Fırsatı Sunuluyor

Artan maliyetler ve finansmana erişim zorlukları, sanayi üretimini olumsuz etkilerken GNC Makina, yatırımcılar için esnek bir finansman modeli sunarak bu durumu düzeltmeyi hedefliyor.

Galatasaray’dan Osimhen’in Sağlık Durumu Açıklaması

Galatasaray'da sakatlığını geride bırakan Victor Osimhen, takım antrenmanlarına katılmaya başladı. Okan Buruk'un tercihiyle Fenerbahçe karşısında sahada olabilir.

Hürmüz Boğazı Baskısı Altında Altın Ve Gümüş

ABD ve İran arasındaki görüşmeler öncesinde altın ve gümüş fiyatları düşüş göstererek baskı altında kaldı.