Tbmm’de Gergin Anlar, Bahçeli Dervişoğlu’na Selam Vermedi

TBMM’DE OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI

TBMM Genel Kurulu, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları, Filistin halkına uygulanan soykırım ve zulümler ile kıtlık politikaları üzerine güncel durumu görüşmek üzere, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantıda, CHP lideri Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu ve tüm siyasi grupların genel başkan ve grup başkanvekilleri bir araya geldi.

GERGİNLİK GÖZLERDEN KAÇMADI

Genel Kurul’a ilk gelen isimlerden biri olan MHP lideri Bahçeli, kuruldaki sırasını alırken, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu salona girdiğinde ikili arasında bir gerginlik olduğu dikkati çekti. Dervişoğlu, MHP sıralarına başıyla selam verirken; MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın ayağa kalkma hareketi, ancak Dervişoğlu’nun İYİ Parti sıralarına geçtiği anlaşıldı. Ayrıca, MHP lideri Devlet Bahçeli, Dervişoğlu’na selam vermedi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bayern Münih’te Boey İçin Ocak Ayrılığı Beklentisi

Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euroya transfer olan Sacha Boey, ocak ayında yeni bir kulübe geçiş yapmayı planlıyor.

Gedson Fernandes İçin 45 Milyon Euro Şartı

Süper Lig'de Beşiktaş'ta parlayan Gedson Fernandes, Spartak Moskova'ya transfer olduktan sonra bonservis bedeli belirlendiği bilgisi Rus medyasında yer aldı.

Fenerbahçe Başkanından Sörloth İçin Kesin Talimat

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, futbol direktörü Devin Özek'e Alexander Sörloth'un transferi için gereken tüm çabaların gösterilmesini istedi.

Uyuşturucu İddialarının Merkezinde Sercan Yaşar Var

Türkiye'de ünlüler arasında genişleyen uyuşturucu soruşturması, Ekim'de yapılan operasyonla başladı. Fenomen Sercan Yaşar'ın itirafları sonrası televizyon spikerleri de gözaltına alındı.

Uyuşturucu Soruşturmasında Gözaltına Alınan İsimler Tutuklandı

Türkiye'de medya sektörünü etkileyen soruşturmada, görevden alınan genel yayın yönetmeninin de adının geçtiği dosyada, bir spikerin şok edici ifadeleri gün yüzüne çıktı.