Tepebaşı Belediyesi’ne Düzenlenen Operasyonda 20 Gözaltı

Eskişehir’DE OPERASYON BAŞLATILDI

Eskişehir’de sabah saatlerinde gerçekleştirilen bir operasyon çerçevesinde, Tepebaşı Belediyesi binası ile belediye çalışanlarının ikametgâhlarında Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü’ne bağlı ekipler arama faaliyeti başlattı. Belediye binasında yer alan Sosyal İşler Müdürlüğü’nde polis ekiplerinin incelemeleri sürüyor.

GÖZALTINA ALINANLAR VAR

Operasyon neticesinde toplamda 20 kişi gözaltına alındı.

Ayrıntılar geliyor…

ÖNE ÇIKAN HABERLER

2026 Süper Kupa’ya Katılacak Takımlar Açıklandı

Galatasaray Süper Lig şampiyonu olurken, Fenerbahçe ikinci sırayı elde etti. Türkiye Kupası finalistleri Konyaspor ve Trabzonspor, Süper Kupa'da yarışacak.

Saab İçin Tarihin Son Perdesi Açılıyor

Saab'ın 1947'den beri faaliyet gösteren Trollhättan fabrikası kapanıyor. NEVS, üretim durdurma kararı alarak mevcut prototipler ve ekipmanları satışa sunacak. Emily GT projesi de iptal edildi.

Trabzonspor Finale Yükseldi: Ernest Muçi’nin Harika Golü

Trabzonspor'un kiralık oyuncusu Ernest Muçi, Türkiye Kupası yarı finalinde Gençlerbirliği'ne karşı son dakika golüyle takımını finale yükseltti.

Ernest Muçi Geleceği Hakkında Değerlendirmelerde Bulundu

Trabzonsporlu Ernest Muçi, Gençlerbirliği'ne karşı son dakika golü attı ve kariyeriyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Ukrayna Ligi’nde Shakhtar Donetsk Şampiyonluğu Kutladı

Shakhtar Donetsk, hava saldırısı uyarıları nedeniyle üç kez kesilen maçta Obolon Kyiv'i 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.