Trump JPMorgan Chase’e Dava Açma Hazırlığında

Trump, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajda, The Wall Street Journal’ın, JPMorgan Chase’in CEO’su Jamie Dimon’a ABD Merkez Bankası başkanlığı için bir teklif götürdüğü yönündeki haberi yalanladı. ABD Başkanı, “Bu tamamen asılsız bir iddia, böyle bir teklif söz konusu olmamıştır. Ayrıca 6 Ocak’taki protestolar sonrasında benim için yanlış bir şekilde bankacılık hizmetlerini sonlandıran JPMorgan Chase’e önümüzdeki 2 hafta içinde dava açacağım.” ifadelerini dile getirdi. Trump, protestoların “doğru” olduğunu kanıtladığını ve 2020 seçimlerinin “hileli” olduğunu öne sürdü.

SAĞLAM BİR SORU

The Wall Street Journal’ın neden kendisini aramadığını ve bu teklifin yapılıp yapılmadığını sormadığını eleştiren Trump, “Onlara hemen hayır derdim ve konu kapanırdı.” dedi. Ayrıca Jamie Dimon’a Hazine Bakanlığı görevini teklif etme izlenimi yaratılmasını eleştirip, “Bu, kendisinin oldukça ilgisini çekecek bir görev olurdu. Ancak sorun şu ki (Hazine Bakanı) Scott Bessent bu görevi mükemmel şekilde yürütüyor, tam bir süperstar. Neden bu görevi Jamie’ye vereyim ki? Böyle bir teklif kesinlikle yapılmadı, hatta aklımın ucundan bile geçmedi.” şeklinde konuştu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’ın Gözünden Düşen 3 Futbolcu

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın, Jota Silva ve Taylan Bulut'a forma şansı tanımıyor. İki oyuncunun, sezon sonunda takımdan ayrılması bekleniyor.

Yıl Sonu Enflasyon ve Dolar Beklentileri Yükseldi

Merkez Bankası'nın anketine göre yılsonu enflasyon beklentisi artarak yüzde 25,38 oldu; dolar/TL beklentisi ise 50,97 TL'ye düştü.

Galatasaray, Torreira İçin Yenileme Hamlesi Yapıyor

Galatasaray, sıcak gelişmeler yaşanan Lucas Torreira'nın geleceği hakkında net kararını açıkladı. Ayrılık iddiaları son buldu.

Sadettin Saran’dan Hakem Eleştirileri ve Genç Oyuncu Baskısı

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, basın toplantısında hakem kararlarını ve Merkez Hakem Kurulu'nu sert bir dille eleştirerek, Galatasaray'ın haksız yere desteklendiğini iddia etti.

Otoyol ve Köprülerin Özelleştirilmesi Beklentisi Rededildi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, otoyol ve köprülerin özelleştirilmesine dair iddiaları yalanlayarak, işletme haklarının devredilmesi üzerine çalışmaların sürdüğünü açıkladı.